IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó, vint-i-tresè al Cross Internacional d'Itàlica dominat pels atletes africans

Adam Maijó, vint-i-tresè al Cross Internacional d’Itàlica dominat pels atletes africans

Adam Maijó va ocupar la vint-i-tresena posició, al prestigiós Cross Internacional d’Itàlica, disputant en terres sevillanes, amb les runes de Santiponce com a escenari, que compta en el seu palmarès de guanyadors, amb autèntiques llegendes de l’atletisme com Mamede, Kipkoech, Castro, Ondor, Bayesa, Sigei, Guerra, Gebreselassie, Tergat, Kamathi o Bekele.

En la quarantena edició van prendre part, atletes de molta qualitat com els africans Thierry Ndikumwenayo, Jacob Kiplimo, Stanley Waithaka, Reynold Kipkorir, Thomas Ayeko, Peter Maru, Merhawi Mebrathu, Awet Habte i Levy Kibet, entre d’altres, i els millors especialistes espanyols Adel Mechaal, Mohammad Katir, Nassim Hassaous, Ignasi Fontes, Fernando Carro, Dani Arce, David Bascuñana, Rober Alaiz, Jorge Blanco, Sebast Martos, Adam Maijó i Andreu Blane.

L’atleta de Batea va invertir un temps de 30’22”, en efectuar el recorregut de 10.092 metres, en una prova dominada per l’atleta del Playas de Castellón, Thierry Ndikwumenayo, que venia de guanyar a Sòria i Atapuerca, imposant la seva qualitat en camp a través en un duel fins a la cinta de meta amb el seu amic Rodrigue Kwizera, vencedor en la passada edició i al circuit mundial del Cross Country Tour. Ndikwumenayo va invertir un temps de 28’51”, compartint podi amb Kwizerea, segon amb 28’51”, i tercera posició per a Levy Kibet, 28’57”, en una cursa dominada pels atletes africans.