IniciBàsquetJornada positiva per al Bàsquet Amposta amb el triomf del sènior masculí...

Jornada positiva per al Bàsquet Amposta amb el triomf del sènior masculí i femení

L’octava jornada a la Tercera Catalana masculina i femenina, va resultar molt propicia i positiva per als equips del Bàsquet Amposta, aconseguint la victòria, i situant-se els dos en la part alta de la taula classificatòria.

Remuntada ampostina a la represa

El Bàsquet Amposta va reaccionar després del descans per capgirar el marcador, d’un partit que se li havia complicat molt al pavelló del Serrallo de Tarragona, on el conjunt local va portar la iniciativa. L’equip del Carme va sortir més entonat en atac, i amb dos triples consecutius d’inici va finalitzar el primer quart amb una renda de vuit punts, que va augmentar en el segon, davant un equip ampostí col·lapsat en atac. Al descans els locals portaven una clara avantatge de 16 punts, i el partit estava molt complicat per al Bàsquet Amposta, que s’havia desplaçat amb algunes baixes i pocs efectius.

Al tercer quart va arribar la reacció visitant, i després de comptar l’equip tarragoní d’una màxima avantatge de 20 punts (53-33), el Bàsquet Amposta més inspirat en atac, anotant quatre triples, va endossar al rival un parcial de 0-19, per afrontar l’últim quart només un punt per darrere (53-52). El joc va entrar en una fase de molta igualtat, i l’últim minut els ampostins dominaven només per un punt (65-66), però a partir d’aquest moment, els locals ja no van anotar, mentre l’Amposta, millorant en el tir lliure, va sentenciar amb un parcial 0-9, en un partit on Pau Pastor, va estar determinant en atac, en els 38 minuts que va estar en pista.

La pròxima jornada l’equip ampostí rebrà el dissabte a les 16:30 hores al CB Vila-seca Wavesos.

EL CARME BÀSQUET, 65 (45)
CB AMPOSTA, 75 (29)

El Carme Bàsquet: Bondia (9), Àlex López (6), Daniel González (11), Farrús (2), Gabriel Martínez (12), cinc inicial, Aguiló (6), Moles, Lara (5), Molés (13), Rajab (2), Ndoukouman i Vidal. 28 faltes personals., eliminat Àlex López (36′). Sis triples 3/5 tirs lliures.
CB Amposta: Dasi (13), Castan (2), Fortuño (5), Abella (12), Pastor (32), cinc inicial, El Idrissi (5), Leyenda (6) . 12 faltes personals. Sis triples. 19/33 tirs lliures.
Àrbitres: Jordi Ortega i Andreu Febrer
Parcials: 24-16, 21-13, 8-23, 12-23.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la vuitena jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta:

Darrer quart pletòric del sènior femení

El sènior femení del CB Amposta va reaccionar a l’últim quatre, per aconseguir una treballada victòria, davant un rival que va anar per davant en el marcador durant molts minuts.

El primer quart va resultar molt igualat, però en el segon amb dos triples de sortida les visitants van agafar una bona renda d’onze punts (21-32), arribant al descans per davant (28-34). En el tercer temps van predominar les defenses, amb poc encert ofensiu dels dos equips, però en l’últim quart les ampostines amb una excel·lent sortida amb dos triples i un parcial de 13-2, per remuntar i situar-se tres punts per davant. Reacció visitant amb parcial 0-8, per donar-li la volta al marcador. L’equip ampostí amb set punts consecutius, triple inclòs de Pujol, van recuperar la iniciativa, mantenint una curta però valuosa renda.

El CB Amposta és ara quint a la taula classificatòria del seu grup de Tercera Catalana, i la pròxima jornada jugarà el dissabte a les 20:45 hores, al pavelló del Serrallo de Tarragona, davant el Bàsquet El Carme.

CB AMPOSTA, 63 (28)
CB LA SELVA, 60 (34)

CB Amposta: Salazar (8), Pujol (15), Bustos (6), Mariné (13), Casajust (13), cinc inicial, Marsaudon (3), Tomàs (3), Bosch (2). 14 faltes personals. Tres triples. 11/18 tirs lliures.
CB La Selva: Pintaluba (17), Martí (8), Cañellas (3), Benaiges (6), Domínguez (4), cinc inicial, Bové (5), Clavé (11), Fernández (6).20 faltes personals. Sis triples. 12/14 tirs lliures.
Àrbitre: Julián Lava Doñate.
Parcials: 16-16, 12-18, 10-10, 25-16.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la vuitena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: