IniciHandbolL'Handbol Amposta només aguanta el primer temps

L’Handbol Amposta només aguanta el primer temps

L’Handbol Amposta no va poder superar a l’OAR Gràcia, en el partit de la novena jornada del grup C de la Divisió d’Honor de Plata, amb les càmeres de Xarxa de Televisions locals com a testimonis, oferida en directe pel canal Esports TE. L’equip de Sabadell, segon classificat, va confirmar els pronòstics, i es va imposar a la segona part, després d’un primer temps bastant igualat. L’equip ampostí va acusar també les importants baixes de Judit Tortajada i Rut Pagà.

Les defenses van predominar sobre els respectius atacs en el primer temps, amb una primera fase sense un dominador clar, i moltes pèrdues de pilotes per part dels dos equips, al primer temps 11 de l’Amposta per 10 de l’OAR. Després de l’empat a 7, les visitants amb l’encert de les germanes Monllor, van aconseguir una renda de tres gols, qu van mantenir fins al descans.

Tot va canviar a la segona part, l’equip ampostí va baixar la seua intensitat defensiva, mentre les visitants van millorar en agressivitat i van poder recuperar pilotes i sortir al contraatac. El col·lapse ofensiu de les ampostines va ser total, no aconseguint anotar fins superat el minut 8. Les diferències van augmentar i el conjunt vallesà va obtenir una renda favorable de 10 gols al minut 14 (12-22). Després amb la desqualificació de Vila, l’equip ampostí va llançar pràcticament la tovallola, i l’OAR Gràcia va anar incrementant la seua avantatge, que va coincidir amb la màxima diferència de tretze gols amb el final del partit, en uns últims cinc minuts amb l’Amposta sense aconseguir anotar, i l’equip vallesà amb Mireia Pascual, principal botxí en atac de les ampostines.

HANDBOL AMPOSTA, 18 (10)
OAR GRÀCIA SABADELL, 31 (13)

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (2), Haro (1), Rieres (5), Juncosa, Pujol (1), Domingo (3), Núria Ventura, Fauchereau, Sáez, Maria Ventura (2), Gasca (4), Caballé.
OAR Gracia Sabadell: Buxó i León, Prat (3), Irene Garcia (3), Magrinyà (1), Paula Perez (1), Pascual (9), Marrugat (2), Fiona Monllor (3), Maria Monllor (4), Serna, Jana Garcia, Sobrepera (5), Falgueras.
Àrbitres: Núria Martos i Miquel Montaner. Van excloure les locals, Faichereau, i Vila (2) que va ser desqualificada (44′), i les visitants, Pascual, Magrinyà.
Parcials: 1-2 (5′), 2-3 (10′), 3-5 (15′), 6-6 (20′), 7-9 (25′), 10-13 (descans), 10-15 (35′), 11-19 (40′), 13-23 (45′), 15-27 (50′), 18-28 (55′), 18-31 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la novena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: