IniciPoliesportiuTirSónia Franquet finalitza l'Open d'Hongria amb dues medalles de plata

Sónia Franquet finalitza l’Open d’Hongria amb dues medalles de plata

Sónia Franquet ha ampliat el seu dilatat palmarès, amb un nou èxit internacional. La tiradora d’Ascó, com a representant de la selecció espanyola, s’ha penjat en dues ocasions la medalla de plata, a la divuitena edició de l’Open Internacional d’Hongria de tiro disputat a Budapest, amb participació de 230 tiradors de 17 països.

En la modalitat mixta de pistola d’aire comprimit, formant parella amb el tirador gallec Martin Freire van protagonitzar una destacada actuació, aconseguint la classificació per a la final, perdent amb la parella hongaresa amb Krisztina Dávid i Máté Rédecsiper 17-11.

Aquesta era la quarta ocasió en què Franquet i Freire competien junts en la modalitat mixta, després de la seua participació el passat mes de maig al Gran Prix Internacional de Granada, on es van penjar la medalla de bronze, i la sexta posició al mes de març, al Campionat d’Europa disputat a la ciutat noruega d’Hamar.

En la prova individual de 10 metres, emn la primera jornada, Sónia Franquet també es va penjar la medalla de plata, obtenint a la qualificació 574-15x (98-94-95-96-95-96), perdent la final amb la serbia Zorana Arunovic.

En la segona jornada va finalitzar en la quinta plaça, amb unes prestacions menors que en l’anterior, amb 570-8x (96-96-97-92-94-95).