IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer més prop del seu segon títol de campió a la...

Joan Ferrer més prop del seu segon títol de campió a la Lliga Nacional de Força

Joan Ferrer va aconseguir augmentar la diferència de punts a la classificació general sobre el seu principal rival, Matthew Riddall de Tenerife, després de guanyar el Tercer Torneig de la Lliga Nacional de Força 2022, celebrat a la ciutat granadina de Baza, en un ambient espectacular. Segon va ser o Riddall, que està pletòric l’any del seu debut, i tercer es va classificar el saragossà Adrián Vela, que millora cada dia després de debutar també a la LNF.

A la primera prova de l’arrossegament de camió d’esquena, la victòria va ser per a Joan Ferrer amb dos segons de diferència sobre el barceloní Víctor Casado. Al transport de rodes, triomf de Matthew Riddall, per davant de Joan Ferrer. El canari va ser el més ràpid en una prova dura i de gran resistència. A la tercera prova de l’aixecament de manuelles, Matthew Riddall va tornar a vèncer amb Joan Ferrer en segona posició.

A la quarta prova del Mur, Joan Ferrer va aguantar més temps amb el mur de 21 kg i un metre d’ample entre les mans. Segon va ser el veterà Daniel Miguel, sempre lluitant fins al final, i en la quinta i última prova, en el transport d’Escut, victòria per a Adrián Vela, que va arribar més lluny que Matthew Riddall, segon, mentre Ferrer va ser tercer, assegurant-se el triomf final amb un total de 52 punts, per davant de Matthew Riddall AMB 47, i tercer lloc d’Adrian Vela, 37.

L’atleta deltebrenc es troba al capdavant de la classificació general, amb un total de 106 punts, seguit de Matthew Riddall, 92, com a rival més directe.

El títol del 2022 es decidirà en el quart i últim torneig que es disputarà el dissabte 28 de gener del 2023 a les 11 del matí al Centre Esportiu del Delta, a Deltebre.

Les proves s’anunciaran d’aquí a uns quants dies. Amb el Torneig de Deltebre acabarà una dura temporada que ha conviscut amb el final de la del 2021, que es va haver d’ajornar per la pandèmia.

Després del torneig del 28 de gener, tot s’anirà preparant per a la nova Lliga Nacional de Força 2023, el Torneig Preliminar del qual es disputarà a mitjants d’abril.