IniciMotorÀlex Puey campió d'Espanya d'Enduro en la categoria Júnior 125cc 2 temps

Àlex Puey campió d’Espanya d’Enduro en la categoria Júnior 125cc 2 temps

Àlex Puey s’ha proclamat campió d’Espanya d’Enduro, en la categoria Júnior 125cc 2 temps, després de disputar-se l’última prova a Santiago de Compostel·la, on el pilot gandesà va consolidar el seu domini en la competició.

El Motoclub Movete Na Moto va ser l’encarregat de dur a terme aquesta cursa amb tres especials molt llargues, l’extrema al costat del pàdoc i molt accessible per al públic, que van marcar les diferències. A més, la pluja va convertir-se en protagonista, ja que el dissabte va estar plovent durant pràcticament tot el dia, i diumenge va tornar a ploure al matí, tot i que després va sortir el sol.

Àlex Puey es va imposar en la seua categoria, ocupant la desena posició en l’scratch. El pilot de les Cases d’Alcanar, Aleix Saumell, va ocupar la quinta plaça.

Disputades les proves de Puerto Lumbreras, Infiesto, Gironella, Alacant, i Santiago de Compostel·la, la medalla d’or ha estat per a Àlex Puey amb un total de 222 punts, amb medalla de plata per a Lluis Gonfaus amb 184, i bronze Manuel Alejandro Fumero, 157, quarta posició, Alfredo Pellicer, 154, i en quinta Aleix Saumell, 138.