IniciFutbol3a divisióLa reacció de la Rapitenca arriba massa tard

La reacció de la Rapitenca arriba massa tard

La Rapitenca no va poder començar la segona volta de manera positiva, sumant la cinquena derrota consecutiva, que el manté com a cuer de la classificació. Al municipal de l’Energia, va despertar massa tard, en el matx que va suposar el debut del tècnic andalús Carlos Rios, com a nou entrenador de l’equip, encara que amb la fitxa en tràmit no va poder dirigir desde la banqueta, havent de seguir les evolucions del joc des de la graderia.

Els locals van sortir amb més convicció, davant d’un conjunt rapitenc, a qui va costar adaptar-se a les dimensions reduïdes del terreny de joc. El Sants va ser tremendament efectiu, i al minut 8, es va trobar amb una valuosa renda de dos gols a favor, aprofitant la manca de contundència de la defensa visitant.

Al cap de tres minuts de joc,en un error de la defensa rapitenca, Marc Vadillo va cometre una pena màxima per una clara agafada de la camiseta a un rival, que va transformar Cristian. Només cinc minuts després, Pol va aconseguir el segon gol, en una altra acció desafortunada de la defensa rapitenca.

A la primera fase del partit, el Sants, amb un joc directe, va portar la iniciativa acostant-se amb més perill a la porteria de Dan, davant un rival que amb prou feines es va acostar a l’àrea contrària. Fins al minut 20 amb un xut desviat de Jordi Oribe, no va arribar la primera aproximació amb certa intenció de la Rapitenca, que encara que va millorar el seu joc, gairebé no va inquietar el porter Guillem.

Després del descans tampoc, hi va haver el canvi necessari en la dinàmica del joc, i al minut 4, Cristian va obtenir el segon gol al seu compte particular, amb un bon xut en una falta lateral, posant el partit encara més complicat per a la Rapitenca, que va anar reaccionant, comptant amb sis bones ocasions per reduir distàncies, de les quals tan sols va treure profit Edgar Samper, rematant una bona centrada d’Omar. Amb molt de temps encara per disputar, els rapitencs van continuar insistint, recuperant opcions amb el gol de Junior en una rematada de cap, tan sols uns minuts després d’haver ingressat al terreny de joc.

La remuntada era més factible, i el conjunt rapitenc es va bolcar amb ímpetu a la recerca de l’empat, comptant amb situacions propícies i alguns corners, que no van tenir conseqüències. Els Sants va poder mantenir el mínim avantatge, per assegurar-se els tres punts. L’únic consol per a la Rapitenca, és que tindrà el goal-average favorable davant un rival directe, però necessita reaccionar amb els reforços que s’han anunciat per a aquesta setmana.

UE SANTS, 3
UE RAPITENCA, 2

UE Sants: Guillem, Sergio Paz, David Cura, Jodar, Pau Caresia (Granero, 78′), Cadena, Franco (Benamar, 67′), Cristian (Àlex Ruiz, 78′), Pol (Ivan Garcia, 67′), Gabaldón (Subias, 89′), Marc Rayo.

UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Marc Vadillo (Àlex Samper, 84′), Àlex Forés (Agus, 86′), Oribe, Edgar, Peke, Omar, Aleix Cuenca, Cesc (Júnior, 65′).

Àrbitre: Sergi Manuel Rimbau Guillaumes, assistit per Efrain Molina López i Adrià Ballesteros Jurado, del comitè tècnic arbitral de Girona. Targeta groga als locals Marc Rayo (15′), Pau Caresia (54′), David Cura (84′) i Sergio Paz (85′), i als visitants Marc Vadillo (2′), Cesc (74′) i Aleix Cuenca (89′).

Gols: 1-0, Cristian (p) (2′); 2-0, Pol (8′); 3-0, Cristian (50′); 3-1, Edgar (51′); 3-2, Júnior (72′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la primera jornada de la segona volta de la lliga (j.16), clicant sobre la imatge inferior: