IniciPoliesportiuHoquei PatinsLa reacció del CHP Amposta a la segona part no va ser...

La reacció del CHP Amposta a la segona part no va ser suficient per a puntuar a Cambrils

El CHP Amposta va tornar de Cambrils sense puntuar, en un partit on va tenir les seues opcions, tot i el poc esperançador inici.

Els locals van sortir més endollats davant un conjunt ampostí poc actiu. Al cap de 5 minuts el Cambrils ja portava una renda de dos gols, i amb la reacció ampostina van arribar els dos gols de Robert Carles, per situar l’empat al marcador. Abans del descans el Cambrils es va tornar a avançar al marcador.

A la segona part el CHP Amposta va sortir amb més determinació. Pau Esquerré va marcar el gol de l’empat, i Robert Carles situava als ampostins amb avantatge. Algunes situacions polèmiques, amb dos gols anul·lats als ampostins, i dos penals dubtosos, van permetre al Cambrils capgirar el marcador. La continuïtat d’una falta directa va donar als locals una renda de dos gols, i encara que Joan Esquerré amb un xut de lluny va reduir diferencies a falta de poc menys d’un minut, els locals ja van poder mantenir la mínima però valuosa renda, que les va permetre assegurar-se el triomf.

La pròxima jornada, el CHP Amposta rep divendres a les 21:45 hores al líder CN Reus Ploms.