IniciFutbolFutbol femeníLa santjaume Laura Tomàs amb un 'hat-trick' lidera la segona victòria del...

La santjaume Laura Tomàs amb un ‘hat-trick’ lidera la segona victòria del Logronyés

Ho dèiem a la crònica de la setmana passada i va ser una premunició. La bona ratxa de cara a porteria que encadenava la davantera de Sant Jaume Laura Tomàs, va tenir continuïtat al camp del filial de l’Eibar i va ser providencial per al Logronyés en un partit que al descans marxaven amb un 2-0 desfavorable i a la represa van poder aixecar gràcies als tres gols de la davantera ebrenca, sumant així la segona victòria de la temporada.

El partit va oferir uns primers quaranta-cinc minuts equilibrats, amb arribades a les dues àrees però tenint la capacitat les locals d’aprofitar, sent més eficaç, i materialitzant dos gols als primers compassos del partit i a la mitja hora de joc gràcies a dos accions d’Urreta. Així es marxava als vestidors al descans. Però, quan tot feia pensar amb una nova derrota de les roig-i-blanques, la transformació al segon temps va ser espectacular amb un canvi més ofensiu del tècnic logronyés arriscant amb tres puntes.

Només tres minuts després del pas per les casetes, l’ebrenca Laura Tomàs aprofitava una recuperació a tres quarts de camp que originava un contracop amb una triangulació perfecte de tres passades i deixaven a la santjaumera sola contra la portera, definint a la perfecció. Aquest gol que escurçava distàncies al marcador, va ser un estímul per al conjunt visitant que va seguir pressionant i robant pilotes amb assiduïtat fins que cinc minuts més tard, en una passada a l’esquena entre la lateral i la central de l’Eibar, deixava a Laura Tomàs sola davant Aituna a la que superava i retornava la igualtat al marcador, quan tan sols s’havien disputat vuit minuts de la segona meitat. La pressió era asfixiant de les visitants, i seguien generant arribades fins que a falta de vint-i-dos minuts per a la conclusió, una pilota filtrada entre la central i la lateral locals, deixava a Tomàs que trencava bé el fora de joc, sola davant la portera guipuscoana i culminava la remuntada del Logronyés, encadenant tres partits consecutius marcant en els quals ha fet cinc gols en tres jornades.

SD EIBAR SAD ‘B’, 2
UD LOGRONYÉS, 3

SD Eibar SAD ‘B’: Altuna, Arostegi, Martínez (Etxebarria, 66′), Urreta (Ruiz, 55′), Iparragirre, Ceberio, Larrañaga, Hickey, Monje (Bilbao, 76′), Larrinaga, Ucin (Sánchez, 55′).

UD Logronyés: Pinillos, Aparicio, Erika, Rodríguez (Fernández, 45′), Eguizábal (Aldaz, 75′), Jiménez, Álvarez, Laura Tomàs (Lázaro, 89′), González, Nerea (Ramos, 88′), Tárraga.

Àrbitre: Ingrid Pardo Magdalena. Va amonestar al tècnic local Aritz Elorza (86′) i a la jugador visitant Jiménez (62′).

Gols: 1-0, Urreta (9′); 2-0, Urreta (30′); 2-1, Laura Tomàs (48′); 2-2, Laura Tomàs (53′); 2-3, Laura Tomàs (68′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a Nacional de futbol femení al seu grup segon, en la quarta jornada del campionat, clicant sobre la imatge inferior: