IniciAtletismeRunning SèriesLa Running Sèries comença amb èxit de participació a l'Ampolla

La Running Sèries comença amb èxit de participació a l’Ampolla

L’Ampolla va donar el tret de sortida al circuit ebrenc de la Running Sèries, amb la prova de l’Ampolla, primer a prevista en el calendari del 2023. Amb 180 participants, el circuit Running Series ha arrencat calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al territori.

En la categoria d’absolut masculí dels 10 quilòmetres, la victòria va ser per a Jaume Garriga (Independent), amb un temps de 33.33, seguit de Moussa Sowe (CE La Cala), 34.24, i en tercera posició Andreu Queralt (CE Trencacims), 36.11. En la categoria d’absolut femení, el primer lloc va ser per a Sandra Vidiella, 41.45, en segona posició Tere Díaz (Club Rem Tortosa), 43.45 i tercera Clàudia Ferré (CE Wefeel), 44.05.

En la carrera de 5 quilòmetres, la victòria en la categoria d’absolut masculí va ser per a Llorenç Sales, seguit d’Alejandro Romero i d’Enric Boldu. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Clàudia Giménez, seguida d’Ingrid Fumadó i d’Olga Casanova.

Pel que fa als corredors locals, en la prova dels 10K els guanyadors van ser Carlos Curto Garcín i Luci Galve, i en la carrera dels 5K, Paco Casas i Patricia Soler. La prova va sortir a les 10.00 hores des del passeig Marítim, davant del pàrquing del Club Nàutic.

Els participants en la modalitat de 5 km van fer una volta al circuit i dos els de 10 km, amb avituallaments líquids situats als girs de 180º del circuit, al port pesquer i passeig de l’Arenal. La segona prova del calendari, es disputarà el 19 de març a Deltebre.