IniciMotorTrialEl tortosí Aleix Alcón primer aleví al Trial de Nens dels Alfacs

El tortosí Aleix Alcón primer aleví al Trial de Nens dels Alfacs

Aleix Alcón (MC Tortosa), amb una excel·lent actuació, es va imposar en la categoria aleví, del Trial dels Alfacs a la Ràpita, tercera prova de la Copa de la Copa Catalana de Trial de Nens, amb participació de 35 joves pilots. La competició organitzada pel Moto Club Sant Carles al magatzem municipal de La Ràpita, va constar de vuit zones, i va acollir el planter del trial català, concretament els pilots de les categories: Iniciació, Aleví, Aleví+8 Elèctrica, Alevi+8 Benzina, Base, Promo, Oberta, Aleví+8 Benzina 1er any.

El pilot del Moto Club Tortosa, que va començar bastant ferm, encara va anar millorant en el tram final, per acabar amb 12 de penalització. En segon lloc, i tercer lloc es van classificar els representants del Trialers del Penedés, Oscar Mercader, amb 17, i Quim Estallo, amb 22.

Després d’esta victòria Aleix Alcón, ha pujat al segon lloc de la classificació general, amb 57 punts, només per darrere del líder Oriol Mercader amb 70, i superant a Quim Estallo amb 56. Oriol Garcia es va imposar en la categoria Promo, Gael Hernández en Base, Oriol Guirao en Aleví+8 benzina, Farners Fontdevila en Aleví+8 benzina primer any, Adrià Carrasco en Iniciació, i Ivette Fitó en l’Oberta.