IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta acapara el podi en el Campionat d'Espanya absolut...

La Sala Esgrima Amposta acapara el podi en el Campionat d’Espanya absolut masculí d’espasa

Èxit pràcticament sense precedents de la Sala Esgrima Amposta, al Campionat d’Espanya d’esgrima, disputat a la Pista de Atletismo Cubierta del Centro Deportivo Municipal Gallur de Madrid, en la que van competir els 42 millors tiradors del rànquing estatal. En la modalitat d’espasa els representants del club ampostí van acaparar les posicions del podi, amb la medalla d’or d’Antonio Pomchenko, la plata d’Eugeni Gavaldà i el bronze d’Àngel Fabregat, compartit amb Raúl Sarrió (CE Puzuelo). Va completa l’excel·lent actuació ampostina, Gerard Gonell en quinta posició.

En una final molt emocionant, Antonio Pomchenko es va imposar al seu company d’equip Eugeni Gavaldà per un ajustat 13-12. En semifinals, va superar a Raül Sarrió per 15-13, en quarts de final a Juan Pedro Romero (FED. Castilla la Mancha) 15-12, en octaus a Guillermo Migallón (SA València), 12-11, i abans va superar una pole molt complicada amb 4 victòries i 2 derrotes.

Eugeni Gavaldà va accedir a la final, després de superar la pole amb 5 triomfs i 1 derrota, imposant-se en la primera ronda a Javier Gormaz (100 TO-Coruña), 15-11, i posteriorment a Javier de los Mozos (SAES Burgos), 15-14, en quarts de final a Àlvaro Ibañez (SA València), 7-6, i en semifinals al seu company d’equip Àngel Fabregat, 10-9, que abans havia superat la pole amb 4 victòries i 2 derrotes, superant a continuación a Carlos Cuesta (CNE Navarra), 15-7, Aarón Jiménez (CE Las Rozas de Madrid), i Gerard Gonell, 15-10, abans de perdre davant Eugeni Gavaldà.

En la competició femenina van ocupar el podi Sofia Cisneros (CE Madrid), amb la medalla d’or, Sara Fernández Calleja (CE Las Rozas de Madrid), amb la plata, i el bronze de Naiara Aldana (CE Las Rozas de Madrid), i Aleja Cisneros (CE Madrid).

Daniela Pinyol (SE Amposta), ha finalitzat de catorzena posició, superant la pole amb 4 victòries i 2 derrotes, en primera ronda es va imposar a Maria Torres (CE Madrid), 15-9, perdent en segona amb Inés Garcia Rodriguez (Club Las Rozas de Madrid).