IniciHandbolL'Handbol Ascó lluitarà pel tercer lloc al Campionat d'Espanya infantil femení

L’Handbol Ascó lluitarà pel tercer lloc al Campionat d’Espanya infantil femení

L’Handbol Ascó no va poder superar a l’Helvetia Anaitasuna de Pamplona, en les semifinals del Campionat d’Espanya infantil femení que es disputa al pavelló municipal Tías del Puerto del Carmen a l’illa de Lanzarote, i haurà de lluitar pel tercer lloc davant el BM Pozuelo madrileny.

En l’últim partit de la tercera fase del grup 2, van perdre amb l’equip amfitrió del Tiñosa Puerto del Carmen, però el triple empat en el segon lloc, va beneficiar pel seu millor coeficient, a l’equip riberenc, que va aconseguir classificar-se per a les semifinals.

TIÑOSA PUERTO DEL CARMEN, 21 (10)
CLUB HANDBOL ASCÓ, 18 (7)

Tiñosa Puerto del Carmen: Adriana Reyes, Martina Lemes (3), Neysa Curbelo (1), Najara Gabaldón (1), Leire González (2), Amelia Gabaldón (4), Sofia Ouledelmadani, Ingrid Barrachina (7),Carla Tavares, Amaia Barrachina (3), Nerea Suárez, Carla González, Daniela de Marco, Ariadne Tabares .

Handbol Ascó: Silvia Farnos, Marwa Chellay, Berta Lomeña (1), Ariadna Pujol (2), Jana Lomeña (4), Bruna Mirabal (3), Emma Navarro (1), Blau Jordà (6), Leire Álvarez, Razan Mahdjoub, Ivet Mercadé (1), Elvira Iurieti.

Àrbitre: Javier Garcia Garciai Pablo Sebastián Naranjo Pérez. Van excloure per part del Tiñosa Puerto del Carmen a Adriana Reyes, Ingrid Barrachina, i Amaia Barrachina (2), i per l’Handbol Ascó a Jana Lomeña .

Parcials: 1-0 (5′); 4-2 (10′); 6-4 (15′); 7-5 (20′); 10-7 (descans); 12-10 (30′); 15-11 (35′); 16-13 (40′); 18-16 (45′); 21-18 (50′).

Derrota amb bones sensacions i sabor a victòria de l’Handbol Ascó, davant les amfitriones del Tiñosa Puerto del Carmen, ja que el desavantatge de només tres gols, després del triple empat en el segon lloc, ha permès a l’Handbol Ascó, finalitzar amb millor coeficient, només de -3 gols, pels -7 del San Francisco d’Asis Mijas i -13 del Cívitas de Guadalajara, i ocupar el segon lloc del grup 2, per disputar la semifinal davant l’Helvetia Anaitasuna, campió del grup 1.

L’equip riberenc sempre ha anat a remolc en el marcador de les jugadores canàries, des que el conjunt local va inaugurar el marcador, i van marxar als vestidors amb una renda desfavorable de tres gols. A la segona part ho van intentar les jugadores ebrenques, però el Puerto del Carmen va mantenir sempre una diferència que oscil·lava entre els 2 i 4 gols, per assegurar-se el triomf.

HELVETIA ANAITASUNA, 28 (15)
CLUB HANDBOL ASCÓ, 26 (15)

Helvetia Anaitasuna: Eunate Arteta, Lierni Garayoa (3), Katrin Huarte, María Rodriguez (1), Amaia Aranguren (3), Júlia Mendinueta (8), Irene Glaria (4), Alejandra Sanz (1), Polina Gorshkova, Josune Alonso, Kattalin Echegaray, June Jiménez, Uxue Sánchez, Jare Salvoch, Maella Dozzi.

Handbol Ascó: Silvia Farnos, Marwa Chellay (1), Berta Lomeña, Ariadna Pujol (8), Jana Lomeña (2), Bruna Mirabal (2), Emma Navarro, Blau Jordà (9), Leire Álvarez (1), Razan Mahdjoub (1), Ivet Mercadé (2), Elvira Iurieti.

Àrbitre: Gerardo Herrera Garcia i Alexis Ferrera Angulo. Van excloure per part del conjunt de Pamplona a Júlia Mendinueta, Irene Glaria, Alexandra Sanz (2) i Kattalin Echegaray, i per l’Handbol Ascó a Jana Lomeña, Razan Mahdjoub i Ivet Mercadé.

L’Handbol Ascó va tenir les seues opcions en un partit molt igualat, però finalment s’haurà de conformar a lluitar per la consecució del tercer lloc, després de perdre en la semifinal amb l’Helvetia Anaitasuna.

Després d’una primera part amb mínim avantatge i empats, es va arribar al descans amb un incert 15-15. L’inici de la segona part va resultar determinant amb el parcial de sortida de 6-2 en contra de les riberenques. Després han reaccionat per reduir diferències i situar-se a tan sols un gol del rival a cinc minuts per al final, però no han pogut certificar la remuntada, i l’Anaitasuna ha mantingut la mínima però valuosa renda, per obtenir el pas a la final, que disputaran a les 12 hores amb l’equip canari del Tiñosa Puerto del Carmen, que s’ha imposat en l’altra semifinal al Pozuelo per 25-19.

Abans a les 10 hores, l’Handbol Ascó s’enfrontarà al Pozuelo madrileny per decidir el tercer i quart lloc.