IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta acapara els podis del Campionat de Catalunya absolut...

La Sala Esgrima Amposta acapara els podis del Campionat de Catalunya absolut i sub-20 d’espasa

ESPORTS // La Sala Esgrima Amposta ha dominat amb autoritat el Campionat de Catalunya absolut i sub-20 d’espasa, que s’ha disputat Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre d’Amposta, que per primera vegada ha acollit el campionat català en les tres armes, espasa, sabre i floret.

En la modalitat d’espasa, l’equip amfitrió i organitzador de la competició juntament amb la Federació Catalana d’Esgrima, no ha donat opció a la resta d’equip, acaparant la majoria dels podis en les dos categories.

En l’absoluta ocupant les sis primeres places, amb medalla d’or d’Àngel Fabregat que s’ha imposat en la final per 15-10 a Gerard Gonell. La medalla de bronze ha estat per Ivan Borodin i Aleix Jiménez, que perdien en semifinals, Ivan amb Àngel per un ajustat 15-14, i Aleix amb Gerard per 15-8. La quinta i sexta posició han estat per a Aleix Martí i Mateo Vivas, i a continuació s’han classificat, Marc Borràs desé; Guillem Martínez, onzè; Genis Pinyol, tretzè, Eric Borrás, catorzè; Ferran Tomàs, setze; Quim Vidal, divuitè i Josep Sabatè, vint-i-tresè. Per equips la SE Amposta 1, es va proclamar campió, amb Àngel Fabregat, Gerard Gonell, Guillem Martínez i Ferran Tomàs, superant de forma contundent per 45-19 a la Sala d’Armes Montjuïc de Barcelona. La medalla de bronze va ser per a l’equip de la SE Amposta-2, amb Ivan Borodin, Aleix Jiménez, Aleix Martí i Mateo Vivas.

En la competició femenina medalla d’or per a Daniela Pinyol, superant en la final a la seua companya d’equip Judit Chavarria per 15-7. Es van penjar la medalla de bronze, Núria Marco de la SE Amposta i Sally Still de la Sala Armes Montjuic. En quinta posició s’ha classificat Anaís Pujol i en sèptima Paula Vidal. Per equips la SE Amposta, amb Judit Chavarria, Núria Marco, Anaís Pujol i Paula Vidal, ha superat en la final a la Sala Armes de Montjuic per 54-37 i en semifinals, havia derrotat al CE Maresme per 45-22.

En la competició sub-20, final ampostina amb medalla d’or d’Aleix Jiménez, imposant-se a Guillem Martínez per 15-12. El club ampostí ha acaparat el podi amb el bronze d’Aleix Martí i Genis Pinyol. Les quatre següents posicions han estat per a Josep Sabaté, Ferran Tomàs, Marc Borràs i Deneb Roure i la desena per a Eric Borràs. Per equips la SE Amposta 1, amb Aleix Jiménez, Aleix Martí, Guillem Martínez i Mateo Vivas ha superat en la final al CE Maresme per 45-31 i el bronze l’ha obtingut la SE Amposta 2, amb Marc Borràs, Àlex Borràs, Genis Pinyol i Josep Sabaté, imposant-se 45-32 a la Sala Armes Montjuic.

En la competició femenina es va penjar la medalla d’or Anaïs Pujol, superant en un altra final ampostina a Paula Vidal per 15-12. Es van penjar la medalla de bronze, Laia Garcia i Norma Benitez de la Sala Armes Montjuic. La quinta posició va ser per a Daniela Pinyol. Per equips tambè títol ampostí amb Daniela Pinyol, Anaïs Pujol i Paula Vidal superant en la final a la Sala d’Armes de Montjuic.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 65

Últimes notícies