IniciFutbolFutbol internacionalLa selecció de Ruanda del tortosí Carlos Alós perd per la mínima...

La selecció de Ruanda del tortosí Carlos Alós perd per la mínima a l’afegit amb el Senegal

Desenllaç cruel per a la selecció de Ruanda dirigida pel tècnic tortosí Carlos Alós, que en la segona jornada del seu grup de la Copa Africana de Nacions, va caure derrotada per 0-1 davant el Senegal amb un gol de Sadio Mane en el minut 98. El davanter del Liverpool va transformar una pena máxima assenyalada quatre minuts abans, per una caiguda dins l’àrea local de Saliou Ciss. Mané amb molta sang freda va superar al porter ruandés, per aconseguir els tres punts en el partit disputat ahir dimarts a l’Stade Me Abdoulaya Wade, inaugurat el passat mes de febrer , tambè conegut com Estadi Olímpic de Diamniadio, ubicat a la ciutat de Diamniadio, en la Regió de Dakar, amb capacitat per a 50.000 espectadors on disputarà els seus partits la selecció de Ruanda.

El combinat dirigit per Carlos Alós, havia aguantat les escomeses dels lleons de Teranga fins que va arribar la fatídica jugada del penal. Amb aquest triomf, Senegal màxim favorit, confirma els pronòstics i se situa líder del grup L amb 6 punts, després de guanyar els dos partits disputats, el primer per 3-1 davant la selecció de Benin. La segona posició és per a Ruanda amb un punt, com Moçambic, que en la primera jornada van empatar a un gol, en el FNB Stadium, avançant-se al marcador amb un gol de B. Nishimwe al minut 65, empatant tres minuts després pels locals Stanley Ratifo. De moment Benin encara no ha puntuat.

Aquesta nit es disputa la confrontació entre Benín i Moçambic, i per a Ruanda es reprendrà la competició el 20 de març del 2023, rebent en la tercera jornada a la selecció de Moçambic.