IniciFutbolL’Ajuntament d’Ulldecona treu a licitació les obres de canvi d’enllumenat del camp...

L’Ajuntament d’Ulldecona treu a licitació les obres de canvi d’enllumenat del camp de futbol per valor de quasi 120.000 euros

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha signat ja la licitació de les obres de “remodelació d’enllumenat del camp de futbol municipal” l’import del pressupost d’execució per contracta del qual ascendeix a la quantitat total de 119.755,23 euros.

El projecte defineix les actuacions tècniques necessàries per a l’execució de la remodelació de tot l’enllumenat del camp i del sistema elèctric, característiques tècniques i constructives, i el càlcul dels preus pertinents. El decret serveix per aprovar l’expedient de contractació, el preu de clàusules administratives del contracte, acorda simultàniament l’obertura de la licitació i fixa en 20 dies naturals el termini de presentació de les ofertes.

Així mateix, segons ha informat l’alcaldessa, “amb la voluntat de seguir treballant colze a colze amb el Club de Futbol Ulldecona i l’Escola de Futbol Base, com a entitats que més fan ús de les instal·lacions, en pocs dies acabarem de definir les actuacions pendents als vestuaris del camp i serveis annexos, que s’executaran durant els propers mesos”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies