IniciFutbolFutbol BaseLa selecció sub-17 d'Espanya amb Lluc Castell a semifinals de l'Europeu d'Hongria

La selecció sub-17 d’Espanya amb Lluc Castell a semifinals de l’Europeu d’Hongria

La selecció espanyola sub-17 amb el jugador ebrenc Lluc Castell, component del juvenil B del RCD Espanyol de Lliga Nacional juvenil dirigit per Javi Chica, s’ha classificat de forma brillant, per disputar la semifinal del Campionat d’Europa sub-17, que es disputa a Hongria, després de derrotar de forma clara i contundent per 3-0 a la selecció d’Irlanda, en el partit disputat a l’Estadi Hidegkuti Nándor de Budapest.

El combinat hispà dirigit per Julen Guerrero, va ser molt superior durant tot el partit, en el que va portar el control i la iniciativa del joc. El primer temps va finalitzar mínima avantatge de la selecció espanyol, amb el gol aconseguit al minut 23, per part d’Alejandro Granados. Al segon temps va continuar el domini del conjunt de Julen Guerrero, sentenciant el partit i certificant el pas a semifinals, amb els gols gairebé consecutius de Marc Guiu al minut 70, i Lamine Yamal al 73. Lluc Castell va intervenir en el partit, al darrer tram substituint a Lamine Yamal al minut 88.

La selecció espanyola disputarà la semifinal contra França el pròxim dimarts, i en l’altra es veuran les cares els equips de Polònia i Alemanya. Els quatre equips classificats, han obtingut el passaport per disputar el pròxim Campionat del Món.