IniciFutbolFutbol BaseLa Selecció Terres de l'Ebre entre les 28 seleccions territorials que s'enfronten...

La Selecció Terres de l’Ebre entre les 28 seleccions territorials que s’enfronten a Santa Perpètua de Mogoda

Les 28 seleccions territorials es trobaran a Santa Perpètua de la Mogoda

Les Trobades Territorials sub 12 masculines i femenines tindran lloc demà, dissabte 4 de desembre de 2021, al camp de futbol Municipal Centre Paco Navarro, seu de la Unificación CF Santa Perpètua (Passeig de la Florida, 89), a Santa Perpètua de la Mogoda. Les 14 delegacions federatives estaran representades per una selecció masculina i una femenina. En cada una d’elles hi van convocats 12 jugadors i jugadores, amb la qual cosa hi haurà un total de 28 seleccions territorials i 336 futbolistes de categoria Aleví, és a dir, els nascuts en els anys 2010 i 2011.

Els partits tindran una durada de dues parts de vint minuts, més cinc minuts de descans a la mitja part, i cinc minuts més entre partit i partit. Totes les Territorials, en cada modalitat, jugaran tres partits. Una vegada conclogui la jornada, cada un dels jugadors i jugadores rebrà un obsequi per part del directiu i delegat de la selecció que representen.

El calendari dels partits es pot consultar fent clic AQUÍ.

L’objectiu d’aquestes Trobades, en format lligueta i sense cap mena de competició ni finals, és fer un seguiment de jugadores i jugadors sub 12 per a que puguin ser seleccionats per les Seleccions Autonòmiques sub 12, tant femenina com masculina. Els/les participants a les Trobades Territorials Alevines s’han estat preparant en les últimes setmanes amb diferents entrenaments i partits que han organitzat des de cada una de les delegacions de l’FCF.

Botiquín Sans per a tots els participants

Botiquín Sans dona suport a les Trobades Territorials sub 12 i regalarà material a tots els equips participants. Es tracta d’una empresa pionera a Barcelona i líder en la distribució de farmacioles i material fungible sanitari. Per a més informació, fes clic AQUÍ.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies