IniciHandbolL'Amposta-Lagrama toca fons a Gavà i la salvació està molt complicada

L’Amposta-Lagrama toca fons a Gavà i la salvació està molt complicada

De nou s’ha repetit la història de cada jornada. L’equip ampostí afrontava al pavelló Jaume March un partit davant un rival a priori assequible, i ha tornat a caure en una última fase negativa de joc. Les locals que tampoc arribaven en el seu millor moment, i no tenien a la seua màxima realitzadora, han pogut resoldre el duel, aprofitant uns moments de desconnexió ampostina, degut sobretot al desgast físic de les seues jugadores referents.

La primera part ha estat molt igualada, amb mínimes diferències i successius empats en el marcador. L’equip ampostí ha estat a bon nivell, tot i els problemes per neutralitzar les accions atacants de Castillo i Dubos.

Al descans s’ha arribat amb empat a 13, marcador que reflectia la gran igualtat existent a la pista, i que es va mantenir al segon període, fins que les locals han obert una petita escletxa al marcador al minut 8 (19-16). Mateu Castellà ha demanat un temps mort, i l’equip ampostí ha tornat a recuperar les opcions de victòria. Ha reaccionat l’equip ampostí, amb Turnes inspirada, per empatar a 22 gols al minut vint.

Però a partir d’aquest moment, com en els anteriors partits, han aparegut les imprecisions en atac, i autèntic col·lapse ofensiu, que han aprofitat les jugadores locals, especialment Eva Torremorell, per anotar al contraatac, i aconseguir un parcial 5-0 en cinc minuts. Una fase de partit on s’ha decidit el partit. Després l’equip ampostí ho ha intentat, però sempre ja a remolc d’un conjunt blaugrana, que ha sabut gestionar els darrers minuts i conservar el seu avantatge, per aconseguir una victòria que li permet trencar la ratxa negativa de resultats de les últimes jornades. El CH Amposta-Lagrama per la seua banda continua a la cua de la classificació i encara sense conèixer la victòria en les dotze jornades disputades, tot i acabar de nou amb la sensació que el seu rival no ha estat superior. El pròxim partit davant el Joventut Mataró, serà ja una autèntica final.

CH GAVÀ, 29
CH AMPOSTA-LAGRAMA, 24

CH GAVÀ: Buxó, Simian, Español, Torredmorell (3), Dubos (4), Andrade, Elisabet López (2), Poyo (2), Castillo (7), Picas (6), Feliu (1), Mateo (3), Pizarro (1), Serra, Marina Sánchez, Ugalde.
CH AMPOSTA-LAGRAMA: Ailin López i Piñol, Sara Alonso (2), Gemma Galvez (5), Turnes (8), Yélamo, Maite Rodríguez (1), Pagá (1), Prado (1), Sáez, Viñas (3) , Laia Hernández (3).
ÀRBITRES: Núria Martos Amaro i Lara Martínez Torroella Van excloure per part visitant a Sara Alonso (2),
PARCIALS: 4-2, 7-6, 9-7, 9-9 ,10-11, 13-13, descans, 16-16, 19-16, 21-18, 22-22, 27-22, 29-24, final.

A una jornada d’acabar la primera volta la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, la podeu veure clicant a la imatge inferior: