IniciAtletismeCurses de MuntanyaLa Trobada dels 100 Cims se celebrarà finalment el 29 de novembre...

La Trobada dels 100 Cims se celebrarà finalment el 29 de novembre a Alcanar

La 12a Trobada dels “100 Cims” tampoc s’escapa d’aquesta crisi sanitària i es veu obligada a ajornar-se. La trobada s’havia de celebrar el 31 de maig, a càrrec de l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, però la situació actual ha obligat a modificar-ne la data.

Després d’estudiar la situació, el Comitè dels “100 Cims” i l’entitat organitzadora, han decidit ajornar la trobada fins al 29 de novembre, mantenint el format que els anys anteriors. El programa d’actes es farà públic a la tardor, quan s’esperen que les condicions siguin més favorables.

Destacar que l’any passat es va assolir el número més alt de persones que van superar els “100 Cims”, però enguany, la nota més destacada és el número de federats; així a la trobada, seran 97 els qui rebran el reconeixement. A més hi haurà 35 federats que han assolit el “2×100 Cims” i 3 que han superat el “3×100 Cims”. També hi haurà el reconeixement a una entitat que ha superat les 2.000 ascensions.

 

S’ajorna el termini dels concursos

En relació amb els concursos convocats, el dia 26 d’abril es va acabar el termini oficial de presentació de fotografies i el dia 3 de maig el termini del concurs literari.

Però els organitzadors considerant que la paralització d’activitats i l’angoixa provocada per la situació, pot haver dificultat el fet de pensar en els concursos, ha decidit que, una vegada s’acabi definitivament el confinament, efectuarà una pròrroga dels terminis.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies