IniciPoliesportiuAtletismeLa UA Montsià tercer per equips masculins al català sub-14 amb dos...

La UA Montsià tercer per equips masculins al català sub-14 amb dos podis d’Eros Alegre

Les promeses de la UA Montsià, van tenir un destacat protagonisme, al Campionat de Catalunya sub-14, disputat a la pista coberta de Sabadell. L’equip masculí ampostí va compartir la tercera posició, amb 21 punts, amb el CA Igualada, només superats pel Cornellà At., amb 27, i l’AA Figueres amb 22.

Entre els seus components, el més destacat va ser Eros Alegre, medalla d’or en la prova dels 60 metres tanques, 9.42, i plata en salt de perxa amb 2,75, prova en la qual el seu company d’equip, Eliseo Bertomeu, es va penjar la medalla de bronze amb 2,65. Emma Fernández va finalitzar en quinta posició en salt de llargada amb 4,59; Clàudia Cecília, sexta en llançament de pes, 8,40, i Jan Queralt, onzè en els 2000 metres, 6:54.83.

Bronze de Xavier Albertón

El representant de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Xavier Albertón va pujar al tercer esglaó del podi, amb la medalla de bronze en la prova dels 60 mestres llisos, amb un temps de 7.94, ocupant la quarta plaça en salt de llargada, amb 5,12, a 16 centímetres del tercer lloc. L’atleta riberenca del CA Terres de Ponent, Anna Mas, va ser sèptima en la final dels 600 metres, amb 1:48.22, i Gil Puig (CA Ascó), va ser novè en la mateixa prova amb 1:43.52.