IniciPoliesportiuRemLa UFEC mostra el seu suport a la promoció de l'esport nàutic...

La UFEC mostra el seu suport a la promoció de l’esport nàutic a les Terres de l’Ebre

El president de la Unió de Federacions esportives de Catalunya -UFEC-, Gerard Esteva, ha visitat diversos clubs de rem de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de mostrar la implicació de l’UFEC en “la defensa dels interessos d’unes entitats que aporten valor afegit a les comarques de l’Ebre, i projecció nacional i internacional dels esports nàutics del país“. Esteva va traslladar el compromís de reclamar a la Generalitat, els màxims ajuts perquè les entitats puguin continuar desenvolupant la gran tasca de promoció dels esports nàutics en aquest territori.

El president de la UFEC, Gerard Esteva, va estar acompanyat durant la seva visita de Paco Paz, president de la Federació Catalana de Rem, amb qui va visitar les instal·lacions del Club Nàutic Ampolla, el Club Rem Tortosa i el Club Nàutic Amposta. “Ha estat una visita molt productiva i positiva; Esteva ha conegut de primera mà les inquietuds, els problemes, la gran tasca que duen a terme i els èxits de les entitats“, ha exposat Paz.

Durant la visita, Josep Maria Chavarria, president del Club Rem Tortosa -centre de tecnificació de rem olímpic-, va presentar l’Eric Pastor, campió del món juvenil de rem i premiat com a Esportista amb més projecció masculí en la Festa de l’Esport català 2021, amb qui van intercanviar opinió i conversa sobre la situació del rem a Catalunya i la projecció de l’esportista. A més, el president del Club Nàutic Ampolla, Jordi Brull, i Joan Barberà, director de Vela de l’entitat, van mostrar les instal·lacions al president de la UFEC.

La presència de Gerard Esteva va finalitzar la seva estança a les Terres de l’Ebre, amb una visita al Club Nàutic Amposta, on el seu president, Tommy Llambrich, va mostrar les excel·lents instal·lacions d’aquest club, referent a les terres de l’Ebre, amb 7 esportistes olímpics i 5 diplomes olímpics, amb més de setanta anys d’història.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 10

Últimes notícies