IniciPoliesportiuCiclismePodi de Pau Marzà (Controlpack) en la quarta etapa del challenge de...

Podi de Pau Marzà (Controlpack) en la quarta etapa del challenge de la Plana a Catí

Continua la bona ratxa en l’inici de temporada per al Controlpack, que el passat cap de setmana va tenir a Pau Marzà com a un dels destacats protagonistes del challenge de la Plana, en la quarta etapa de 73 quilòmetres amb sortida i arribada a la població de Catí, amb la meta a l’Ajuntament, passant per Albocàsser, Treig i pujada al Xorret de Catí de segona categoria. El representant de l’equip senienc va lluitar per la victòria a l’esprint final amb Francisco Ricart (Granja Rinya-Gsport), i José Chulvi (CC Hegoplac-G4), que van aconseguir la primera i segona posició, finalitzant en el tercer lloc i primer de la categoria elit. Els tres primers classificats van invertir un temps d’1:44’46”.

Després de disputades quatre etapes, Pau Marzà ocupa el tercer lloc de la classificació general del Challenge La Plana, i líder en la categoria elit. La quinta i penúltima etapa serà el pròxim diumenge amb la disputa de la carrera de Vilafamés.

El Controlpack també va estar present en la cursa social de la Bisbal d’Empordà, amb Dani Reyes i Guillem Suriñach en quinta i dècima posició.