IniciAtletismeCanicròsEl canicros de La Ràpita torna amb un bon nivell de participació

El canicros de La Ràpita torna amb un bon nivell de participació

Després de quatre anys sense activitat, va tornar el canicros de la Ràpita, organitzat per l’AE Foradada, en el que van participar 55 persones provinents de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana. La prova estava inclosa en el calendari del circuit català.

En la categoria masculina es va imposar Víctor Forner amb un temps de 34’38”, seguit en segon i tercer lloc de Guillem Segura, 35’50” i Joan Abella, 36’13”. Les tres primers femenines per aquest ordre van ser, Bàrbara Badosa, 38’56”, Montse Conesa, 39’42” i Jennifer Baeza, 41’59”. Pel que fa a les diferents categories, en gossos petits de menys de 15 quilos el triomf va ser Jennifer Baeza i Joan Abella, en màster triomf de Javier Alonso, mentre en sénior van ocupar el primer lloc Guillem Segura i Bàrbara Badosa i en veterans Vector Forner i Montse Conesa.

Després de la prova classificatòria d’adults, ha tingut lloc el canicross kids, on els més menuts van d’una cursa acompanyats dels seus gossos.