IniciFutbol3a divisióL’Ajuntament de la Ràpita realitzarà millores i eliminarà barreres arquitectòniques a l’Estadi...

L’Ajuntament de la Ràpita realitzarà millores i eliminarà barreres arquitectòniques a l’Estadi Municipal de la Devesa

L’Ajuntament de la Ràpita realitzarà millores i eliminarà barreres arquitectòniques a l’Estadi Municipal de la Devesa. El projecte per fer-ho realitat requereix una inversió de 190.000 euros, 150.000 euros dels quals són finançats mitjançant una subvenció per la Diputació de Tarragona. El projecte contempla un seguit d’actuacions que faran l’estadi més accessible i confortable per als seus usuaris i usuàries.

L’actuació consisteix en la construcció d’uns nous serveis higiènics al costat de les oficines, l’eliminació de barreres arquitectòniques i la substitució de l’enllumenat del camp de futbol per un altre de més eficient energèticament i eficaç pel que fa a la il·luminació de l’espai de joc.

A més a més, el projecte inclou l’adquisició de 3.000 seients per a substituir els actuals que estan deteriorats per l’acció de sol i els impactes de les pilotes; el subministrament de xarxes per a evitar la sortida de pilotes a la via pública; el sanejament i millora de la façana de l’avinguda del Doctor Torné; i la formació d’una grada de dos nivells al camp petit.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “tirem endavant un seguit d’actuacions a l’Estadi Municipal de la Devesa amb el propòsit de posar-lo a punt amb els arranjaments necessaris perquè la ciutadania que visita l’estadi i tota la gent que l’utilitza tingui el màxim confort i la màxima comoditat”. Caparrós ha subratllat que aquest projecte completa diverses millores, de les quals destaca que “permetrà passar a tecnologia LED per millorar l’eficiència energètica i eliminar barreres arquitectòniques a partir de la instal·lació d’una plataforma elevadora”.

Per la seva part, el president de la Unió Esportiva Rapitenca, Fernando Garcia, declara que “el club sempre hem tingut a l’Ajuntament de la Ràpita al nostre costat i més ara que hi ha la necessitat de millorar coses han de ser indispensables per a poder entrar a les grades de manera accessible, entre altres”. Garcia afegeix que “sempre estem amb contacte amb el nostre l’Ajuntament perquè la Unió Esportiva Rapitenca sigui i continuï sent un referent a tota Catalunya”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 62

Últimes notícies