IniciHandbolL’Handbol Amposta s’acomiada amb derrota de la seua afició

L’Handbol Amposta s’acomiada amb derrota de la seua afició

L’Handbol Amposta no es va poder acomiadar almenys amb una victòria de la seua afició, perdent en l’últim partit de lliga com a local davant l’Handbol Onda en un partit gairebé de tràmit per als dos equips.

Com en molts de partits aquesta temporada, el conjunt dirigit per Marc Fornós, va competir amb opcions per puntuar, amb una Alba Simón inspirada en atac, i superant les fases d’inferioritat, patint més exclusions que el seu rival. Van acabar en el tram final del partit, després de donar molta rèplica a un conjunt valencià, que va tenir a Eider Poles com el principal argument ofensiu.

Durant la primera part l’equip ampostí va portar la iniciativa, arribant a tenir fins a 4 gols d’avantatge. En els minuts restants les locals han patit fins a cinc exclusions per tan sols una del seu rival, fet que ha resultat determinat, perquè l’Handbol Onda, pugues reduir diferències i arribar al descans amb empat a 16. A la segona part s’han produït mínimes avantatges de l’equip ampostí amb alguns empats, fins que les visitants s’han col·locat per davant al minut 13 (22-23).

Ha continuat la igualtat i l’efectivitat de Poles i Simón, amb empat a 27 a 7 minuts per al final. L’Handbol Onda ha anotat en dos ocasions de forma consecutiva després del temps mort de Sergio Alonso, provocant el de Marc Fornós quan restaven cinc minuts. Sílvia Domingo ha situat el 28-29, però les visitants han sentenciat amb tres gols consecutius. Una vegada més l’esforç i actitud de les jugadores de l’equip ampostí, no ha obtingut premi.

Ara després del parèntesi de Setmana Santa, tornarà la competició amb l’última jornada, on l’Handbol Amposta s’acomiadarà de forma definitiva de la categoria, a la pista del Sant Joan Despi el dissabte dia 15.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 29 (16)
HANDBOL ONDA, 32 (16)

Handbol Amposta: Ferré i Lázaro, Uliaque (1), Haro (2), Rieres (2), Juncosa (1), Pujol, Domingo (3), Núria Ventura (2), Pagá (1), Gasca (2), Maria Ventura (3), Simón (12).

Handbol Onda: Garrido i Chiva, Marin, Martí (1), Barboza (2), Rubio (2), Anna Martínez, Belén Garcia, Paula Pilar Martínez, Navarro (3), Alba Fernández (3), Julve (8), Djata, Poles (11), Cantavella (2).

Àrbitres: Manuel Juan Dato Carrillo i Ioana Mikaela Ferent de Múrcia, van excloure a les locals, Uliaque (2), Juncosa, Núria Ventura, Gasca (2) i Simón i per part visitant a Julve i Poles.

Parcials: 3-2 (5′); 6-6 (10′); 11-7 (15′); 13-10 (20′); 14-13 (25′); 16-16 (descans); 19-18 (35′); 21-21 (40′); 23-23 (45′); 25-25 (50′); 27-29 (55′); 29-32 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la vint-i-cinquena i penúltima jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: