IniciPoliesportiuAtletismeL'ajuntament de Tortosa comprarà els terrenys per a la nova pista d'atletisme

L’ajuntament de Tortosa comprarà els terrenys per a la nova pista d’atletisme

L’ajuntament de Tortosa destinarà 1.175.727 d’euros a complementar accions de millora a la via pública, camins i equipaments. Dilluns que ve, el ple ordinari de setembre portarà a votació una modificació pressupostària que permetrà destinar estos recursos a diverses actuacions.

Dins de la modificació pressupostària també hi ha una quantitat significativa, de 163.822 euros, que complementarà la partida existent per a l’adquisició de béns immobles. D’esta manera, l’Ajuntament de Tortosa disposarà de la quantitat necessària per a la compra dels terrenys que ha d’ocupar la nova pista d’atletisme, una vegada que el jurat d’expropiació haja fixat ja el preu definitiu del solar.

Es tracta d’una parcel·la situada al poble de Jesús, a tocar del pavelló poliesportiu i la piscina del WIN Jesús, on l’Ajuntament de Tortosa construirà el nou equipament esportiu per a la pràctica de l’atletisme, després d’anys de reivindicacions per les prestacions insuficients de la pista actual a l’Estadi municipal.

La mateixa modificació pressupostària també destina 75.000 euros més a millores de parcs i jardins, com ara la plantació de més arbrat a la ciutat, i 40.000 euros a l’execució de millores de les instal·lacions del servei d’Escorxador municipal.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies