IniciFutbolUn gol de cap de l'ulldeconenc Oriol Romeu a les acaballes, fa...

Un gol de cap de l’ulldeconenc Oriol Romeu a les acaballes, fa embogir a Montilivi

La connexió falduda va ser clau en la victòria ‘in extremis’ del Girona en un duel dels que es pot considerar directe dels gironins per optar a la permanència a la primera divisió. Falta lateral a l’esquerra de l’atac del conjunt de Michel servida pel jugador d’Ulldecona Aleix Garcia cap al segon pal, on trobava la prolongació de Santi Bueno que la pentinava a l’altre pal on Oriol Romeu entrant com un obús del darrera rematava de cap i feia embogir als més de 10.000 espectadors que s’hi van donar cita a Montilivi, marcant el 2-1 quan tot just feien falta tan sols dos minuts més el temps afegit.

Li va tocar suar sang per a sumar la seua segona victòria després del retorn a la primera divisió, totes dues a casa, i encadenar així la segona setmana consecutiva fent bo el punt esgarrapat al Visit Estadi de Mallorca en transformar Samu Sáiz un penal al temps d’afegit. La pressió alta del conjunt del Pisuerga dificultava el joc dels catalans durant els primers compassos del matx i tot i les lesions de Sergi Guardiola, als primers minuts de partit, la de Luís Pérez a mitjans del primer temps i la de Anuar al descans, els de Pacheta aconseguien sobreposar-se. Fins i tot la primera ocasió del partit la tindrien els madrilenys amb una bona mà de Juan Carlos a rematada de Roque Mesa. La rèplica tenia protagonisme ebrenc amb una rematada de cap de l’ulldeconenc Oriol Romeu ben resolt per Sergio Asenjo. Era el preludi del gol, en una recuperació d’Aleix Garcia (que ha estat nominat MVP del partit) s’internava per l’esquerra de l’àrea i arribava fins la línia de fons des d’on feia la centrada on Reinier posava la bota a la frontal de la petita i la desviava lluny de l’abast del porter Asenjo, creuant-la al pal llarg. Els de Pucela però seguien dins al partit, i després d’uns minuts d’incertesa es refeien i aconseguien l’empat en una rematada des de fora la frontal de Monchu, que ha tocat al pal dret de la porteria gironina, al que no ha pogut fer res absolutament el porter Juan Carlos. El gol ha fet mal als locals, que tot just abans de finalitzar el primer temps han patit un ensurt en una rematada de cap de Gonzalo Plata, que ara sí, podia aturar bé el porter per mantenir l’empat al descans.

La tònica després del pas per vestidors, no ha diferit en excès dels primers quaranta-cinc minuts. No obstant això, l’ebrenc Aleix Garcia provava fortuna en una rematada refusada amb els punts per Sergio Asenjo. Monchu, feia emmudir Montilivi, en un xut refusat pel cos del defensor local que descol·locava al seu porter i no acabava dins la xarxa per mil·límetres. Amb els canvis Michel ha mirat de sacsejar l’equip i han estat el revulsiu per canviar la dinàmica del partit. No obstant això, el visitant Monchu ha tingut l’1-2 a l’abast en una rematada que buscava l’escaire i que no ha acabat en gol per molt poc. S’arribava al darrer quart de la confrontació amb les forces anivellades i Tati Castellanos desaprofitava una clamorosa ocasió quan la centrada des de l’esquerra, no ha encertat a dirigir amb el cap la pilota dins als tres pals, estant en posició correcta a l’hora de fer la rematada. Tot fins la jugada decisiva en la qual Oriol Romeu marcava el seu primer gol amb la camiseta del Girona i feia esclatar de joia al públic que s’havia congregat a un Montilivi entregat amb l’equip. Era qüestió de resistir els minuts restants on tot i buscar l’empat els pucelans, aquest ja no arribaria i deixava els tres punts a casa.

El faldut Oriol Romeu declarava al final del partit que “estic molt content i satisfet per la victòria i haver marcat el meu primer gol amb la camiseta del Girona i treure aquest triomf que era molt important per a natros. Un rival que venia jugant molt bé al futbol i que no ens ho ha posat gens fàcil i hem sabut mantindre’ns en aquests moments complicats i hem trobat en una acció a pilota aturada, que seran molt importants al llarg de la temporada, el que ens farà sumar més punts o menys. Immillorable! El primer partit a casa, amb un gol i una victòria no puc demanar res més” comentava el jugador d’Ulldecona que afegia que “vull aportar molt més a l’equip. Vull participar més en el joc, però de mica en mica aniré coneixent millor als companys, aniré coneixent més la manera de jugar i vull exigir-me al màxim perquè crec que el meu rendiment encara pot crèixer més. La línia és bona, és ascendent i en això crec que hem de seguir insistint” apuntava Romeu que sentenciava dient que “pràcticament cada partit serà complicat. Natros hem de centrar-nos en el nostre equip perquè tenim una bona plantilla també i sabem al que juguem i ningú ho tindrà fàcil contra el Girona. Aquesta és la línia a seguir i tant de bo puguessem seguir competint a n’aquest nivell i començar a situar-nos a una posició còmoda de la taula“.

GIRONA FC, 2
REAL VALLADOLID, 1

Girona FC: Juan Carlos, Santi Bueno, Bernardo (Vallejo, 59′), Juanpe, Arnau (Couto, 74′), Oriol Romeu, Aleix Garcia, Riquelme (Samu Sáiz, 59′), Gutiérrez; Reinier (Toni Villa, 74′), Tati Castellanos (Javi Hernández, 90’+2′).

Real Valladolid: Sergio Asenjo, Luís Pérez (Fresneda, 28′), Fernández, Sánchez, Olaza, Mesa, Monchu, Kike (Aguado, 76′), Plata (Kenedy, 76′), Sergi Guardiola (Weissman, 6′), Anuar (Óscar Plano, 45′).

Gols: 1-0, Reinier (20′); 1-1, Monchu (37′). 2-1, Oriol Romeu (87′).

Àrbitre: César Soto Grado del comitè tècnic arbitral de La Rioja. Ha amonestat Anuar (9′), Roque Mesa (79′) per part del Valladolid.