IniciFutbolFutbol femeníL'Alavés Gloriosas d'Emma Martín a un pas de la glòria

L’Alavés Gloriosas d’Emma Martín a un pas de la glòria

Quan resten dues jornades per acabar la temporada, se li ha ficat tot de cara a l’Alavés Gloriosas per assolir un ascens històric a la Lliga Iberdrola, la màxima competició estatal del futbol femení. Les blanc-i-blaves, després de superar per 1 gol a 3 al Madrid ‘B’ en aquesta jornada, van veure com el seu màxim rival en aquesta lluita, l’Osasuna, punxava en la visita al camp de l’Oviedo on només van poder empatar a quatre gols marcant en els deu minuts finals tres gols que els permetien evitar la derrota. Aquest fet li dona quatre punts de marge al capdamunt de la classificació (només munta el primer classificat de la lliga) a falta de dos compromisos per disputar. La primera oportunitat la tindràn aquest cap de setmana davant l’Oviedo a Ibaia.

Les vitorianes, que atravessen el moment més dolç del que va de temporada on han encadenat cinc victòries de forma consecutiva, van saltar al camp fent-se amb el control del partit. Fruit d’aquesta inèrcia no va tardar en arribar la jugada del primer gol obra de Miku culminant una acció on es quedava totalment sola davant la portera rival. El Madrid ‘B’ es va poder espolsar la pressió de sobre i es va anar fent amb el pes del partit, però sense arribar a generar arribades clares davant la porteria defensada per Cris. Així s’arribava al descans (0-1).

A la sortida dels vestidors, gerra d’aigua freda per a l’Alavés amb el gol de l’empat als primers minuts de la represa (48′). Tot i això, es van sobreposar a la igualada i les de Crespo aconseguien tornar-se a avançar al marcador quan només s’havien jugat onze minuts fruit de la velocitat d’Urbani i Ane Miren. En una d’aquestes accions Sanadri es va trobar amb una pilota morta dins l’àrea i va tornar a batre a la portera madrilenya. Sis minuts més tard, aprofitant la inèrcia del gol, van assestar un cop definitiu amb el tercer en una acció culminada per Urruzola.

La jugadora roquetera Emma Martín en substitució de Miku va saltar al terreny de joc a falta de cinc minuts més l’afegit per mirar de reforçar la part central del terreny de joc i tenir el control del partit amb la possessió i domini de la pilota.