IniciFutbol2ª CatalanaL'Aldeana remunta i s'enganxa a les places d'ascens

L’Aldeana remunta i s’enganxa a les places d’ascens

L’Aldeana va encetar la primera jornada de la segona fase, donant un cop de puny a sobre de la taula, imposant-se a domicili al camp del filial de la Pobla de Mafumet ‘B’ que durant la primera fase només havia cedit una derrota davant el Vendrell (1-2).

Una victòria que reforça als aldeans anímicament, després d’haver tancat amb males sensacions el primer tram de temporada, però que gràcies a la recuperació d’efectius fonamentals per a l’equip va ser capaç de remuntar davant un rival al que s’acosta a dos punts a la classificació general amb 35.

Als de Ferran Simó que acumulaven tres partits consecutius sense guanyar, després de dos derrotes i un empat, se’ls hi van posar les coses d’esquena fruit d’un gol matiner en el servei d’una falta directa, amb la qual Moha es veia beneficiat per un toc al peu d’un defensor aldeà a la tanca defensiva que acabava descol·locant al seu porter Sergio Auré, en el que significava el primer gol de la tarde. Tot i això el tècnic aldeà destacava que “gràcies a que hem tingut un compromís molt alt i la veritat que hem fet una primera part excel·lent que ens han permés capgirar la situació” reblava Simó. Tot i el cop anímic rebut, els de la Unió van reaccionar i van veure’s beneficiats per l’expulsió del porter en tallar fora l’àrea amb les mans una acció manifesta de gol que els deixava en inferioritat amb més de seixanta-cinc minuts per davant. Fruit de dos rematades espectaculars d’Eric Múria en set minuts de marge, capgirava la situació al marcador que els donava avantatge en enfilar el camí de vestidors.

Malgrat tot, només arrencar la segona meitat, una errada en la sortida de pilota des del darrera li permetia als tarragonins empatar el partit en inferioritat numèrica. El gol de l’empat feia entrar els nervis als aldeans, que van passar per una fase de partit en que els locals dominaven tot i jugar en deu. Tot i això no hi havia excessiu control per part de cap dels dos conjunts. En la recta final, però, una rematada espectacular de Didac propiciava que els tres punts marxessin cap al Baix Ebre, per un Aldeana que es reivindica.

CF POBLA DE MAFUMET ‘B’, 2
UE ALDEANA, 3

CF Pobla de Mafumet ‘B’: Víctor, Calero, Unai (Iker, 26′), Aron, Moha (Isma Rojas, 78′), Martí (Oleksandr, 53′), Erik (Hugo, 53′), Breyner (Farid, 45′), Oriol, Ñoño, Reynold.

UE Aldeana: Sergio Auré, Puig, Barry, Valmaña, Eric Múria (Aleix Salvadó, 57′), Xavi Anell (Batalla, 89′), Páez (Nacho, 70′), Tena (Meca, 57′), Gerard (Villarroya, 57′), Didac.

Àrbitre: Genís Saborido Escurriola, amb Youseff Abaghad i Neus Albalat Queralt de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre. Targeta groga per als locals Breyner (44′), Erik (48′), Farid (82′), Calero (89′), el delegat Raimundo Valenzuela (40′) i a l’entrenador Santiago Martínez (2) (88′) i per als visitants Nacho (39′), Páez (89′) i l’entrenador Ferran Simó (34′). Va expulsar amb targeta roja directa al local Víctor (24′).

Gols: 1-0, Moha (4′) 1-1, Eric Múria (30′); 1-2, Eric Múria (37′); 2-2, Arón (49′); 2-3, Didac (79′).

Podeu veure la taula classificatòria de la fase d’ascens de 2a catalana després de la jornada inaugural, clicant sobre la imatge inferior: