IniciVoleibolSense opcions a la pista del Sant Pere i Sant Pau

Sense opcions a la pista del Sant Pere i Sant Pau

El Sant Pere i Sant Pau va confirmar les seues aspiracions d’ascens, i va donar poques opcions, a un Volei Roquetes que ja juga sense molta pressió, una vegada aconseguit l’objectiu de la permanència. En aquesta ocasió el conjunt dirigit per Agustin Rodríguez, no va donar tanta rèplica com en el partit de la primera volta, on el seu rival va necessitar més de dos hores d’igualada i forta lluita per aconseguir la victòria.

En atac els més destacats van ser per part local Corredeguas (14), Garcia-Torres (13) i l’exjugador del Roquetes, Pacheco (11), i pels visitants Aguilera (13), Laurenti (11) i Redu (10).

El conjunt de Vlado Stevovski va portar la iniciativa, acabant dominant en totes les facetes estadístiques.

El partit va comença de forma positiva per als roquetencs, en una primera fase de molta igualtat, amb avantatges visitants fins a l’empat a 9. A partir d’aquest moment els locals van anar per davant amb mínimes avantatges. Amb 19-15, Agustin Rodríguez va demanar temps mort, però les diferències van augmentar amb un últim tram del set de superioritat local.

El segon set va començar de forma similar al primer, amb diferències favorables als roquetencs fins a l’empat a 4. Els locals anaven per davant però amb mínimes avantatges, fins al temps mort d’Stevovski (13-11). Després d’un parcial 4-1, temps del tècnic roquetenc, per recuperar opcions amb 4 punts consecutius (17-16). Van reaccionar els locals per anotar-se el set.

En el tercer set els roquetencs van anar a remolc des de l’inici. Ho van intentar, però els locals ja no van afluixar, incrementant les diferències per sentenciar amb autoritat.

CV INTERSCAP ASISA SANT PERE I SANT PAU, 3
CV ROQUETES, 0

CV Instercap Asisa Sant Pere i Sant Pau: Castillo, Juan Sebastián Sánchez, Carrodeguas, Garcia-Torres, Pacheco, Saucedo, Ivan Sánchez, Devesa, Lukacs, del Rio, Llerena, Rodriguez, Segura.

CV Roquetes: Mateo Marzi, Roig, Redu, Albert, Jaume, Franco Laurenti, Jesús, Aleix, Joan Vericat, Mauro Aguilera, Isaak.

Àrbitre: Emil Isvoreanu i Silvia Palma.

Parcials: 1-0, 25-18 (28’); 2-0, 25-21 (30’); 3-0, 25-16 (25’). Duració. Una hora i 29 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la divuitena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: