IniciBàsquetSuperen a la Peña Fragatina per trencar la ratxa negativa

Superen a la Peña Fragatina per trencar la ratxa negativa

El Cantaires amb un final d’infart va superar a la Peña Fragatina, trencant la ratxa negativa, després de sis derrotes consecutives.

En el primer quart com la resta de partit, va haver-hi molta igualtat en el joc, però el Cantaires amb tres triples, va anar sempre va portar la iniciativa en el marcador amb mínimes diferències, davant un rival que en aquesta primera fase del partit, després del 17-10, es va situar prop amb l’encert des de la línia de tir lliure. Es va mantenir la igualtat al segon quart, encara que amb iniciativa visitant al principi, amb un parcial 0-9, que va trencar Luna amb un triple. Els visitants van mantenir la iniciativa, arribant a tenir una renda de 10 punts (24-34). Va reaccionar l’equip tortosí per reduir diferències i situar l’empat a 40 punts al descans.

Al tercer quart es va imposar la defensa del Cantaires, deixant anotar al seu rival tan sols 13 punts, per arribar al final amb el marcador a favor (57-53).

En l’últim quart l’equip tortosí va augmentar la seua renda favorable fins als nou punts (73 -64), però en la recta final la Peña Fragatina, amb l’encert des de la línia de tir lliure es va posar per davant en el marcador (73-74). En l’últim minut els dos punts de Montesó van representar la victòria de l’equip tortosí, tot i que els visitants van tenir la seua opció, però Iñigo Enrech no va encertar cap dels dos tirs lliures de què va disposar, que haurien pogut donar el triomf al seu equip o forçar la pròrroga.

La pròxima jornada serà de descans per a l’equip tortosí.

DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 75 (40)
CB PEÑA FRAGATINA, 74 (40)

Davima Cantaires CB Tortosa: Martín (8), Arnau Pedret (2), Lluís Bel (5), Luna (13), Montesó (20), cinc inicial, Roger Pedret (4), Colomé (7), Mora (7), Arnau Carles (6), Espinós (2), Salvadó (1), Pruñonosa. 27 faltes personals. Set triples. 10/14 tirs lliures.

CB Peña Fragatina: Iñigo Enrech (15), Rios (18), Néstor Enrech (4), Español (14), Casas (10), cinc inicial, David Portoles (6), Raül Portoles (2), Victor González, Puig (2), Escandil (3), Murillo.16 faltes personals. Dos triples. 24/34 tirs lliures.

Àrbitres: Alexandre Fuentes Sanci i Gerard Roset Clavero.

Parcials: 21-20; 19-20; 17-13; 18-21.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la dissetena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: