IniciFutbol3ª CatalanaL'Ametlla encadena tres victòries seguides davant el Roquetenc (3-0)

L’Ametlla encadena tres victòries seguides davant el Roquetenc (3-0)

En el partit avançat a la jornada de divendres que es va haver de canviar l’ordre del calendari per les obres que s’estan efectuant al terreny de joc del CD Roquetenc, l’Ametlla de Mar va encadenar el seu tercer triomf consecutiu a la lliga, en tres jornades en les quals només ha rebut un gol en contra davant un conjunt quatri-barrat que només ha pogut vèncer en una jornada i que encadena ara dos derrotes consecutives, després de caure a Gandesa per la mínima i haver encaixat aquesta àmplia golejada. Els de Xavi Subirats, es refan de les dos ensopegades de les primeres jornades i s’enfilen a la part capdavantera del grup amb nou punts.

Onze inicial del CD Roquetenc en el partit disputat divendres al municipal de la Cala. Foto: CD Roquetenc

El partit va oferir una primera part molt disputada i amb alternatives sense que cap dels dos conjunts arribés a generar accions clares de gol davant les porteries d’Eric pels locals i Josué per part dels visiants, que va fer que al descans s’arribés amb la incertesa de l’inicial empat a zero. Després del pas per vestidors, els locals sortien amb una marxa més que els de David Garcia i aprofitaven per generar nombroses ocasions de gol davant la fragilitat defensiva dels visitants, un fet inusual en l’ADN roquetenc. Rullo, autor dels dos primers gols locals i Marc completaven el solvent triomf dels de la Cala, davant un Roquetenc que en el còmput global del partit tan sols van rematar en dos ocasions a porteria, en un partit per a oblidar dels de Roquetes.

Com a dada curiosa estadística, els roquetencs no havien rebut més de dos gols durant tota la temporada passada i ens tenim que remuntar a la jornada 15 de la temporada 2021-2022, casualment contra el mateix rival que s’enfrontaven ahir, quan els van marcar tres gols en un partit boig que va acabar amb un resultat de 6 a 3 favorable al Roquetenc.

Sala de premsa:

Per al tècnic local, Xavi Subirats, va ser un partit “Impresionant! Durant la primera meitat el joc va estar molt travat i amb molt de migcampisme sense definir de cara a cap porteria. La veritat és que a fins al descans si hi havia algú que volia proposar algo de futbol erem natros davant un Roquetenc que practicava un joc molt directe. Els dos equips vam estar molt intesos durant els primers quaranta-cinc minuts” ens comentava Subirats que després del pas per vestidors “El partit canviava radicalment a partir del gol matiner que aconseguíem en una gran acció de Rullo que després d’una molt bona jugada per banda de Fages, ens posava per davant i ens obria el camí de la victòria. Ells no han pogut aguantar el ritme d’intensitat i s’han vist superats en tots els aspectes, no ens han creat perill en tot el partit. Després d’una bona contra hem fem el segon gol també obra de Rullo i amb la mateixa dinàmica i seguint guanyant el mig del cap arran d’una bona acció combinativa de tot l’equip, l’acabat definint molt bé Marc amb el 3-0 definitiu. En resum la primera part ha resultat bastant travada i una segona en molta superioritat de la Cala. Hem fet un partidàs davant un molt bon equip, que ens consolida a la part alta de la classificació i ens dóna confiança per a seguir lluitant per les places de privilegi aquesta temporada” reblava l’entrenador de l’Ametlla de Mar.

SCER L’AMETLLA DE MAR, 3
CD ROQUETENC, 0

SCER l’Ametlla de Mar: Erik, Xavi, Marc Brull, Rullo (Robert, 80’), Boyer (Moha, 75’), Callau (Gordo, 71’), Sergi, Froi (Manel, 85’), Emma (Pallarés, 75’), Xavi Fages, Gerard.

CD Roquetenc: Josué, Àngel (Cazaux, 78’), Michael, Stephane, Miralles, Quim Martínez, Carrasco (Manel, 43’), Ivan Arasa (Joel Roig, 71’), Pere (Ayoub, 61’), Eloi, Daiz (Axel, 61’).

Àrbitre: Víctor Tosas Aliaga, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Va amonestar als locals Rullo (24’), Boyer (26’), Callau (36’) i Sergi (65’) i als visitants Eloi (22’), Daiz (37’), Pere (50’), Àngel (56’), Michael (60’), Quim Martínez (65’).

Gols: 1-0, Rullo (48’); 2-0, Rullo (68’); 3-0, Marc Brull (78’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quinta jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: