IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla es recupera encadenant la segona victòria seguida a Móra la Nova...

L’Ampolla es recupera encadenant la segona victòria seguida a Móra la Nova (2-3)

L’Ampolla va encadenar la segona victòria aprofitant les imprecisions defensives locals, avançant-se amb gol de Carles. A la represa, la reacció del Móra la Nova els permetia capgirar la situació al marcador, amb dos gols abans dels deu minuts, però aquesta intensitat no la mantindrien i els visitants li tornaven a donar la volta al partit en una acció afortunada que sentenciava el duel.

Després d’uns minuts inicials de tanteig, l’Ampolla més còmode sobre el terreny de joc va anar creixent i als divuit minuts, arran de la sortida d’un córner des de l’esquerra gràcies a una rematada de cap de Carles al primer pal, inaugurava el marcador. Arran del gol, els de Mario Javaloyes es trobaven més còmodes que els moranovencs sobre el terreny de joc i en un servei de falta des de la frontal, Jusi donava un avís en una rematada que es perdia per molt poc per sobre el travesser. De mica en mica, els d’Ambrós Segura es van anar recomposant i gràcies a un llençament de falta d’Agustí tindrien una gran ocasió per a marcar, però ho evitava el porter Ramon al mateix costat de l’escaire esquerre. La rèplica visitant no tardava en arribar i arran d’una indecisió sobre la línia de mitjos de Marçal, David Ramírez li robava la cartera i aprofundia pel carril esquerre assistint cap a Carles, que totsol al segon pal, no encertava a fer el segon gol rematant sobre el cos de Sergi Fuertes (32′). Amb aquesta clara ocasió, s’arribava al descans.

A la represa, com si es tractés del Doctor Jeckyll & Mr. Hide, el Móra la Nova es va transformar i va sortir decididament a donar-li la volta a la truita. Arran de dos canvis introduïts a les casetes i una variació en el sistema els riberencs eren dominadors de la situació i aprofitaven una mala passada de Jusi per a generar l’acció del primer gol, arribant des de la banda esquerra des d’on centrava Frede al segon pal cap al cap d’Agustí, que aquest la prolongava per a l’entrada de Marcel que tan sols li calia empentar-la a gol, quan només es portaven tres minuts de joc. Tan sols cinc minuts més tard, una recuperació de Pau Muñoz al carril dret li permetia fer una centrada medida per a la rematada en semitisora a l’aire d’Agustí, que creuava la pilota lluny de l’abast de Ramon i aconseguia donar-li la volta al marcador, quan encara no s’havien complert deu minuts. En ple assetjament local, dos minuts més tard, una jugada conflictiva va poder marcar el devenir del partit. La pilota li arribava després d’un servei de banda a Marcel a l’interior de l’àrea, que rematava de volea en primera instància, trobant l’encert de Ramon, però el rebuitg li tornava a ell mateix que quan es disposava a afusellar era derribat per darrera per Lluís Fabregat. L’àrbitre, a molt poca distància de l’acció, no va voler assenyalar res (es pot veure a les imatges que adjuntem per treure conclusions). Però, quan s’havia fet el més difícil com era capgirar el marcador, van deixar tornar a crèixer als visitants que una rematada de cap de Carles en una falta penjada, marxava a pocs centímetres del pal, aprofitant-se de la sortida a destemps de Sergi Fuertes. Minuts més tard, la defensa va ser providencial per a evitar la rematada de Carles quan es presentava completament sol davant el porter local. I la tercera, va anar la vençuda. Carles, aquest cop es convertia en assistent, cap a Enric Salas que feia una conducció fins a cinc metres de la frontal d’on es treia una rematada inapelable que es convertia en l’empat a dos (71′). Una gran acció individual d’Enric Salas que sortejava a tots els rivals que li sortien al pas des de camp propi, acabava amb una passada cap a Carles, que la deixava de cara per a David Ramírez sobre el punt de penal que rematava trobant l’encertada actuació del porter local per a refusar amb els punys a córner. Era el preludi del gol. David Ramírez, arrancant des de la línia de mitjos per la part dreta, es convertia en assistent i filtrava la pilota cap a Carles, que una acció un pél afortunada, feia un globus que es convertia en el gol que li tornava a donar la volta a la confrontació. Restaven pràcticament vint minuts per al final, però les inèrcies tornaven a estar desiguals i no va poder reaccionar el Móra la Nova que cedia la seua primera derrota al poliesportiu Antoni Mateu d’aquesta temporada.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 34:54, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Sala de premsa:

El tècnic local Ambrós Segura ens reconeixia que “vam tenir una primera meitat on no vam ser natros, on no vam ser capaços de superar la seua primera línia de pressió, estàvem insegurs tant en pilota com sense, i l’Ampolla ho va poder aprofitar tancant bé els espais interiors i esperant el seu moment per a atacar-nos a les esquenes nostres. Fins al descans, ells van estar millor que natros, que no vam poder entrar en la intensitat que requeria el partit” es mostrava així de contundent Segura que ens manifestava que “al descans vam introduir dos canvis i vam retocar el que havíem estat fent durant la primera meitat, canviant una miqueta el sistema de joc. Els jugadors van incrementar el ritme i la intensitat respecte als primers quaranta-cinc minuts. Crec que el primer tram de la represa, van fer-los molt bons. Vam tenir la capacitat suficient per fer el 2-1 i semblava que tot ens anava de cara. Però a la recta final vam tornar a baixar el ritme altra vegada, vam deixar de fer les coses bones que havíem fet en el primer tram del segon temps, i a partir de l’empat ens van entrar els dubtes i ens van fer el 2-3. Toca aixecar-nos i mirar al partit de l’Aldeana d’aquest cap de setmana” reblava l’entrenador moranovenc.

Mario Javaloyes es mostrava molt satisfet en acabar el partit perquè “hem fet el millor partit de la temporada, al marge del resultat” ens comentava l’entrenador de l’Ampolla que afegia que “sabíem al camp que anàvem i el rival que teníem davant amb un bloc que juguen junts ja fa anys i que pràcticament juguen de memòria. Això, ens feia estar molt atents i tapar les línies interiors per a no que puguessen connectar amb les referències ofensives d’ells, i natros teníem dos o tres transcisions molt bones que no podíem definir fins que ha arribat el gol de Carles a la sortida d’un córner i després hem perdonat el 0-2 una altra acció de Carles que podíem haver donat un cop definitiu al partit” ens deia Javaloyes. “Sí que és veritat que a la represa, ells ens sorprenen. Ells han sortit molt més agressius i amb més intensitat que natros, que sortíem més apàtics als primers minuts. Durant el primer quart d’hora de la represa, ells han estat completament superiors a natros i ens haguèssin pogut fer més mal. Tot i això, ens hem sabut reposar i hem tirat les línies endavant i crec que ens hem fet amb el domini del partit altre cop. Arran d’un gran gol d’Enric Salas, l’equip se seguia creixent i arribava el gol de Carles que li tornava a donar la volta al partit. Els darrers minuts hem fet un gran treball de contenció per assegurar tres punts d’or, tres punts que ens reforcen per a continuar endavant” sentenciava el tècnic ampollero.

AT. MÓRA LA NOVA, 2
CF L’AMPOLLA, 3

At. Móra la Nova: Sergi Fuertes, Marçal (Pau Muñoz, 45’), Nil, Aleix (Mañé, 75’), Frede, Agustí, Marc Vernet, Edgar (Guiu, 45’), Barru (Avante, 72’), Piqué, Marcel, (Yassine, 82’).

CF l’Ampolla: Ramón, Lluís Fabregat (Edu Sosa, 67’), Jordi Tomàs (Arnau, 67’), Raúl Garcia, Joel, Enric Salas, Duran, Ferran Luís, Jusi, David Ramírez (Dani Casas, 88’), Carles (Erik Garrido, 84′).

Àrbitre: Francesc Roca Molné, amb Daniel Andonov Yankulov i Ivan González Suárez, del col·legi arbitral de Tarragona. Targetes per a Frede (27’) i Piqué (66’) dels locals i per a Jusi (28’) dels visitants.

Gols: 0-1, Carles (18’); 1-1, Marcel (48’), 2-1, Agustí (53’); 2-2, Enric Salas (71’); 2-3, Carles (74’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quarta jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: