IniciFutbol2ª CatalanaL'Ulldecona manté la imbatibilitat a l'Aldea, tot i perdre el lideratge (1-1)

L’Ulldecona manté la imbatibilitat a l’Aldea, tot i perdre el lideratge (1-1)

Les absències li van passar factura a l’Aldeana que es veia sorprés arran d’una falta excecutada per l’Ulldecona en la qual s’avançaven els falduts en un servei de Guillem que rematava Marc Blasco. A la represa, es van sobreposar els locals arribant l’empat des del punt de penal que aprofitava Aleix Salvadó. A darrera hora, el porter aldeà Sergi Auré va estar providencial en dues accions dels ulldeconencs.

Donaven un ensurt els aldeans amb una rematada des de fora la frontal de l’àrea de Cano que es perdia molt prop del pal dret de la porta defensada en aquesta ocasió per Selu, que debutava baix dels pals ulldeconencs. Però, no obstant això, eren els de Gerard Capera qui es feien amb el control de la situació i arran de la sortida d’un córner des de la dreta de l’atac la rematada de Callarisa a la frontal de la petita es perdia per molt poc per sobre el travesser. Era el preludi del gol visitant. Guillem sacava una falta lateral des del carril esquerre, passada al segon pal, on sorprenia als defensors i Marc Blasco, que guanyava l’esquena, rematava ajustat al primer pal on Sergi Auré refusava en curt l’esfèric i la pilota li tornava al mateix Blasco que afusellava i posava en avantatge als falduts. Els aldeans però donaven un avís en una rematada des del lateral esquerre de l’àrea, que superava a Selu, i Marc Fabregat podia refusar la pilota pràcticament sobre la mateixa línia de gol abans d’enfilar el camí de vestidors.

A la represa, eren els de la Unió qui sortien amb més determinació ofensiva. No obstant això, van tenir els grana una arribada de Guillem per la dreta als primers compassos de partit, a la que no va arribar Balada per centímetres per a fer el 0-2. Però era l’Aldeana qui generaria l’acció, arran d’un servei de porteria en llarg, que Badia va disputar dins l’àrea amb Ivan Escala, que acabava impactant a les mans del defensor faldut i xiulant-se el penal que no fallaria Aleix Salvadó enganyant a Selu a la seua dreta. Als darrers vint minuts, Sergio Auré i el pal van evitar la desfeta dels groguets, davant un mà a mà davant Dani Quesada que refusava el porter a córner i al servei del mateix la pilota al segon pal era rematada i repel·lida pel ferro dret de la porta aldeana. Ja en temps de descompte, una falta lateral servida per Pere Estellé i rematada a boca de canó per Dani Quesada amb el cap al primer pal, era refusada per Auré quan ja es cantava el gol.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:20:05, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Sala de premsa:

Per a Ferran Simó, entrenador de l’Aldeana, el partit l’afrontaven “amb la sensació agredolça de no haver esgarrapat punts al camp de l’Ampolla i amb ganes de refer-nos davant un rival que possiblement enguany té el pressupost més elevat de la categoria i amb jugadors d’una extraordinària qualitat i natros tot i les baixes que estem acumulant, sobretot en la part defensiva de l’equip, penso que l’equip va treure la cara i va estar disputadíssima la confrontació. Penso que vam fer les coses molt ben fetes i el partit em va deixar satisfet perquè l’equip va saber entendre les situacions, tot i el canvi de sistema que estem acostumats, per adaptar-nos als jugadors que teníem disponibles. Crec que el xoc va resultar molt intens i la primera part vam estar còmodes, tot i les circumstàncies adverses, sense generar massa perill i ells ens portaven moltes situacions d’atac, sobretot a pilota aturada. Així vam encaixar el gol, arran d’una falta que natros dubtem” ens destacava del primer temps el tècnic aldeà que ens afegia que “natros al descans vam comentar que estàvem bé, que estàvem còmodes i simplement teníem que rectificar de sortir més agressius i més intensos i crec que vam sortir millor. Vam apretar dalt i vam disposar de situacions per a marcar i arran d’un penal aconseguíem empatar. Nosaltres a partir del gol, vam tenir un quart on vam disposar de les ocasions per a ficar-nos per davant al marcador. No ho vam aconseguir i Sergio ens va salvar en el tram final d’encaixar la derrota en dues accions davant Dani Quesada i en una falta de Pere Estellé, que ens haguèssin pogut marcar. En definitiva, crec que un partit anivellat, que em deixa satisfet pel punt aconseguit davant un gran rival i per haver pogut tornar a sumar i seguint amb bones sensacions tot i les set baixes que acumulàvem” sentenciava Simó.

Per la seu part Gerard Capera, entrenador faldut, ens destacava que “sabíem que visitàvem al líder de la temporada passada en un partit a priori dels més complicats que ens trobarem a la categoria. Crec que l’equip va entrar molt bé al partit, vam fer-mos amb el domini territorial de la pilota i en una acció d’estratègia ens podíem posar per davant al marcador i vam saber contenir a l’Aldeana que va disposar de molt poques arribades en els primers quaranta-cinc minuts” ens resumia Capera. “A la represa, vam baixar la intensitat i fruit de l’empenta de l’Aldeana vam cedir metres i ens van generar les oportunitat que al primer temps no aconseguien crear. Ens va costar durant gran part de la segona meitat, tot i que al final vam disposar de dos clares situacions on vam perdonar davant la gran actuació del porter d’ells que els va salvar d’encaixar l’1-2” reblava el tècnic ulldeconenc.

UE ALDEANA, 1
CF ULLDECONA, 1

UE Aldeana: Sergio Auré, Felip (Batalla, 74’), Barry, Eric Múria, Xavi Anell, Ivan Páez, Cano, Aleix Salvadó, Meca (Jesús, 74’), Didac, Badia.

CF Ulldecona: Selu, Marc Fabregat, Cardona, Escala (Joan Martínez, 62’), Callarisa, Eric, Balada (Forné, 73’), Pere Estellé, Guillem (Escalera, 84’), Marc Blasco, Dani Quesada.

Àrbitre: Juan Antonio Balsera Martin, assistit a les bandes per Ismail Harik i Álex Murillo Martin, del comitè tècnic de Tarragona. Targetes per a Felip (16’), Aleix Salvadó (61’), Cano (67’), Eric Múria (70’) i Badia (89’) dels aldeans i per Callarisa (12’) i Pere Estellé (17’) dels ulldeconencs.

Gols: 0-1, Marc Blasco (26’); 1-1, Aleix Salvadó (p) (58’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quarta jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: