IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla goleja i es queda en solitari liderant el grup 6.1 de...

L’Ampolla goleja i es queda en solitari liderant el grup 6.1 de permanència

L’Ampolla està intractable des de l’inici de la fase de descens i després d’encadenar la tercera victòria de forma consecutiva (9 punts de 9) se situa amb dotze punts de marge respecte a les places de descens cap a la tercera catalana. Quan resten set jornades per acabar la temporada, el conjunt dirigit per Diego Reyes ha fet un pas gairebé definitiu per consolidar-se a la categoria una temporada més.

Els ampolleros sortien per feina i als sis minuts arran d’una centrada des de la dreta d’Eric que recollia a l’interior de la frontal i superava al porter amb una rematada creuada. Duran, abans d’arribar als vint minuts, ampliava la renda local rematant de cap a l’interior de la frontal de la petita una centrada cap a l’àrea que encaminava el resultat amb que s’arribava al descans. L’Arboç, va endurir el partit amb un joc pràcticament al límit del reglament, va travar la confrontació amb reiterades picabaralles tant dels dos equips dins al terreny de joc com fora del camp entre ambdues aficions. El duel es va enrarir per aquesta circumstància. Fins al punt, que després d’arribar-se al temps de descans amb el 2-0 al marcador, l’àrbitre va tenir que demanar la presència de les forces de l’ordre per tal de continuar el partit, per haver estat increpat pels jugadors i cos tècnic de l’Arboç.

Un cop es va poder reprendre el joc durant la segona meitat, era el conjunt del Baix Ebre qui feia el tercer i pràcticament sentenciava la confrontació. Carles era l’autor del tercer gol ampollero que ja li donava la tranquil·litat necessària al conjunt local que veia com en la recta final marcaven el gol de l’honor els visitants, però ja sense opcions d’entrar al partit quan restaven tan sols quatre minuts per a la conclusió. En el temps afegit, una mala sortida del porter li permetia a Duran completar el seu ‘hat-trick’ particular en una vaselina de gairebé el centre del terreny de joc, que tancava el marcador definitiu i que acosta a l’Ampolla cap a la permanència, després de quedar-se líder en solitari del grup 6.1 de la fase de descens de categoria.

CF L’AMPOLLA, 4
CF L’ARBOÇ, 1

CF l’Ampolla: Ramón, Lluís Fabregat, Jordi Tomàs (David Ramírez, 66’), Raúl Garcia, Joel (Marc Perelló, 74’), Duran, Edu Sosa, Ferran Luís (Pardo, 83’), Jusi, Erik Garrido, Carles.

CF l’Arboç: Gerard, Alexis, Dani López, Pau, Izan, Ouail (Ismail, 72’), Adrià, Dani Antolinez, Àlex Rodríguez (Mark, 72’), Perea.

Àrbitre: Abel Galan Gramage, assistit per Daniel Andonov Yankulov i Ivan González Juárez, de la delegació arbitral Tarragona. Va mostrar-li targetes a Jusi (23’), Lluís Fabregat (56’), Erik Garrido (62’), l’auxiliar Gerard Reyes (60’) i a l’entrenador Diego Reyes (2) (88’) i per a Ouail (11’), Izan (56’), Dani López (58’), Gerard (80’), Ismail (89’) i al delegat Juanjo Giménez (60’) del CF l’Arboç.

Gols: 1-0, Ferran Luís (6’); 2-0, Duran (18’); 3-0, Carles (67’); 3-1, Pau (86’); 4-1, Duran (90’+5’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada al grup 6.1 de la fase de descens de segona catalana, clicant la imatge inferior: