IniciHandbolL'Handbol Ascó, amb el descens consumat, no pot amb el Sant Vicenç

L’Handbol Ascó, amb el descens consumat, no pot amb el Sant Vicenç

El sénior femení de l’Ascó, amb la derrota del passat dimarts, en el partit ajornat de l’inici de la fase de permanència, havia consumat de forma matemàtica el descens de categoria. En el primer partit de la segona volta va tornar a perdre, en esta ocasió a la seua pista amb el filial del FH Sant Vicenç.

L’equip asconenc va començar el partit amb una defensa forta, encert a porteria, i creava ocasions de gol. Al minut 15 el marcador era de 5-6. La pujada d’intensitat de l’equip del Baix Llobregat i les errades de cara a porteria van fer que finalment s’arribés al descans amb una bona renda a favor de les visitants (10-17).

A la segona part, els escassos canvis i l’àmplia banqueta del Sant Vicenç amb 16 jugadores van passar factura. L’equip no va ser capaç d’aguantar el ritme de joc del rival que va aprofitar cada pilota i desajust per anar ampliant el marge al marcador.

HANDBOL ASCÓ, 19 (10)
HANDBOL SANT VICENÇ ‘B’, 30 (17)

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Rípodas (4), Tània Marcos (4), Xènia Treig (1), Carla Martínez (2), Júlia Navarro, Marina Calvo, Marta Abella (4), Rosa Guiu (4).

Handbol Sant Vicenç ‘B’: Mireia Ruiz, Marta Andreu (2), Martina Ribes (2), Paula Muñoz (1), Marta Font (1), Candela Morella (4), Mònica Infantes (5), Ainhoa González (2), Zoe González (1), Irene Feixas (1), Andrea Nieto (6), Neus Hidalgo.

Àrbitres: Joan Moncusí Cunillera i Bernat Moncusí Cunillera, van excloure les locals, Júlia Ripodas, Xènia Treig i Carla Martínez, i les visitants, Marta Andreu i Zoe González.

Parcials: 0-2 (5′); 3-5 (10′); 5-6 (15′); 7-11 (20′); 8-14 (25′); 10-17 (descans); 10-17 (35′); 11-20 (40′); 13-21 (45′); 13-23 (50′); 15-26 (55′); 19-30 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení després de la sisena jornada de la fase de descens, clicant a la imatge inferior: