IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla sap patir davant un bon Catalònia i encadena el tercer triomf...

L’Ampolla sap patir davant un bon Catalònia i encadena el tercer triomf seguit (2-1)

Tercera victòria consecutiva de l’Ampolla que dirigeix Mario Javaloyes que va poder superar amb dos gols de Carles a un combatiu Jesús Catalònia que encaixa la segona derrota consecutiva tot i fer mereixements sobrats per a empatar durant la represa.

El tècnic local Mario Javaloyes es mostrava satisfet del treball del seu equip “ens vam saber adaptar i imposar a un Catalònia que sempre és un rival complicat. Però crec, que hem plantejat bé el partit i durant la primera meitat hem estat molt bé i hem generat molt de perill. Ràpidament ens avançàvem amb un gol de Carles, però no obstant en una centrada a l’àrea en una rematada de cap de Ferreres aconseguien el gol de la igualada. Tot i així, la capacitat de reacció del meu equip es feia evident només sis minuts més tard en un bon gol novament de Carles en una rematada des de la frontal, que ens tornava a donar avantatge. La dinàmica va seguir a favor nostre i vam perdonar dos arribades molt clares, sobretot en un mà a mà de Carles que li va poder endevinar Estorach i evitava així que pugèssim marxar als vestidors en un còmode marcador favorable” ens comentava del primer temps Javaloyes. “La segona part, ells feien una passa endavant i ens collaven en pilotes a l’àrea, que ens provocava no estar gens còmodes ni en pilota ni sense. En estos moments si que ens hem vist superats pel rival, que es creixia amb el pas del minuts. No obstant això, a la contra, teníem un quatre contra dos amb ells abocats a l’atac cercant l’empat, que no hem pogut materialitzar. La lectura positiva d’aquest partit és que hem sabut defensar estant juntets i ens donen tres punts importantíssims que ens donen un plus de motivació i ens donen ales per estar a la part capdavantera de la classificació” ens valorava l’entrenador de l’Ampolla.

Per la seua part l’entrenador del Catalònia, Pau Alegria, es lamentava de les ocasions que van disposar durant la segona meitat i que no van poder materialitzar tot i reconeixe’ns “que al primer temps l’Ampolla va estar millor que natros. Entraven millor al partit. Tenien les idees més clares i ens provocava molts dubtes en banda i en sentien còmodes amb el sistema de 3-5-2, que els permetia generar-nos arribades contínues. Natros no estàvem fins, sobretot en les segones jugades, que ens provocava molts dubtes en defensa i més després del primer gol molt aviat que presagiava un partit complicat. Però de mica en mica, ens anàvem sobreposant i arran de la sortida d’un córner aconseguíem empatar aprofitant una mala sortida del porter d’ells. Tot i això, ens marquen el segon gol pràcticament de forma immediata, que crec que feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc” ens resumia dels primers quaranta-cinc minuts. “Crec que hi va haver una part per a cada equip. Natros reaccionàvem després de la sortida dels vestidors i ens feiem completament dominadors de la situació. Pràcticament els vam arrollar, en ocasions, en joc i en possessió però no vam tenir el premi del gol, que crec que mereixíem. Ens van salvar una pilota a la línia de gol a rematada d’Aleix, una de Ferreres, una altra de John però no hi va haver forma de perforar el marc rival. De la segona part, he de felicitar als meus jugadors que van tenir una actitud encomiable. Jo crec, que el Catalònia es mereixia puntuar en el partit d’avui, però no ho hem fet i toca seguir treballant” sentenciava Alegria.

CF L’AMPOLLA, 2
CF JESÚS CATALÒNIA, 1

CF l’Ampolla: Ramón, Lluís Fabregat, Jordi Tomàs (Arnau Bertomeu, 52’) (Pol, 89’), Raúl Garcia (Dani Casas, 81’), Joel, Enric Salas, Duran, Ferran Lluís, Jusi (Edu Sosa, 52’), David Ramírez, Carles (Erik Garrido, 84’).

CF Jesús Catalònia: Àlex Estorach, Aleix Caballé (Bayerri, 60’), Badre (Lluís, 84’), Carlos, Sergi Escoda, Leandro, Isaac, Ferreres (Martí, 66’), Aleix Robert, John, Aleix Chavarria.

Àrbitre: Deyan Krasimirov Hristov, assistit per Marc Vives Pagés i Ferran Nava Casajuana, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Grogues per a Joel (31’), Ferran Lluís (52’), Lluís Fabregat (73’), Pol (89’), Enric Salas (89’) i el segon entrenador Víctor Borja (83’) dels locals i per a Isaac (56’), Carlos (56’) i Martí (73’) dels visitants.

Gols: 1-0, Carles (7’); 1-1, Ferreres (21’); 2-1, Carles (27’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la cinquena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: