IniciPoliesportiuJudoSoraia Guzmán i Andreu Pérez els més destacats del Nucli de Tecnificació...

Soraia Guzmán i Andreu Pérez els més destacats del Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre a Vigo

El Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre va competir el passat dissabte a la Supercopa d’Espanya Cadet de Vigo, disputada al Complex Esportiu de Navia, amb la participació de més de 400 judokes procedents de totes les comunitats autònomes d’Espanya i amb una gran participació de judokes de Portugal i Itàlia, puntuable per al Rànquing Nacional dins del Circuit de Copes i Supercopes d’Espanya que donen accés a tres llocs per al Campionat d’Espanya 2023.

Per part del club ebrenc, Soraia Guzmán en la categoria de -70 quilos i Andreu Pérez Campos en -90 quilos, van finalitzar en sèptima posició. També van competir Clàudia Martí en -48 quilos, i Roger Puertas i Adrià Roche, en -60.

El pròxim dissabte al pavelló Llars Mundet de Barcelona, es disputarà el Campionat de Catalunya júnior, en categoria masculina en les modalitats, masculí: -60 / -66 / -73 /-81 /-90 /-100 i +100 Kg., i. femení: -48 / -52 / -57 / -63 / -70 / -78 i +78 Kg.