IniciPoliesportiuAtletismeQueralt Casacuberta, Marc Benavent i Paula Gallego, en primer lloc a Gavà

Queralt Casacuberta, Marc Benavent i Paula Gallego, en primer lloc a Gavà

L’estadi de la Bòbila de Gavà va acollir la segona jornada del Campionat de Catalunya de Tardor, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme i el Club Atletisme Gavà, de les quatre programades durant els mesos d’octubre i novembre.

Per part dels representants ebrencs, va destacar en la categoria sub-16, la primera posició de Queralt Casacuberta (UA Montsià), que en la primera jornada s’havia imposat en els 1000 metres, i en aquesta ocasió també es va penjar la medalla d’or en els 600, amb un temps de 1’45″11, seguida de Èlia Val (CA Vic), 1’45″28, i Martina Casals (CA Puigcerdà), 1’45″78.

En la prova de disc, Paula Gallego (CA Ascó), va aconseguir la medalla d’or, amb un millor llançament de 30,57, compartint podi amb Carla Rodríguez (FACVAC Valls), 21,72 i Jana Ribes (CA Ascó), 27,34.

En la categoria sub-14, Marc Benavent (CA Ascó), que en la primera jornada, havia guanyat la prova 3000 metres, va dominar amb molta solvència també els 1000 metre obstacles, amb un temps de 2’59″15, amb segon i tercer lloc per a Joan Muñoz (UGE Badalona), 2’17″98′, i Alessandro Balunek (CA Canaletes), 3’19″35.

La tercera jornada del Campionat de Catalunya de la Tardor es disputarà el 5 de novembre a l’Estadi Municipal de Mataró.