IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla supera al CF Jesús Catalònia en la tanda de penals del...

L’Ampolla supera al CF Jesús Catalònia en la tanda de penals del IV Memorial Tomás Ballano

El CF Ampolla es va adjudicar el trofeu del IV Memorial Tomás Ballano, disputat a la Santa Creu, amb sacada d’honor de Noèlia, la filla de Tomás Ballano, i presencia a les files del conjunt visitant del seu fill Jordi.

Tot i tractar-se d’un partit de pretemporada, va resultar un duel bastant atractiu i molt igualat. El CF Ampolla es va avançar al marcador en el minut 18 amb un gol de Ruibal, i van disposar d’una altra clara ocasió amb un remat al travesser. També el conjunt jesusenc va tenir les seues opcions per haver empatat.

A la segona part, els jugadors locals van sortir amb més determinació, portant en moltes fases la iniciativa, després del gol de l’empat marcat per Aleix Robert al minut 56. Els dos equips van crear ocasions per haver fet pujar més gols al marcador, encara que els jesusencs van arribar amb més perill a l’àrea rival.

En la tanda de penals, després de l’empat de la primera serie, en la mort sobtada, es va imposar el CF Ampolla per 6-5.

El tècnic del conjunt local Pau Alegria, va acabar molt satisfet de l’actuació de l’equip i del seu rendiment aquesta pretemporada “l’equip ha donat molt bona imatge, tot i competir amb algunes baixes importants, en la mateixa línia que els partits amistosos que hem jugat contra equips de superior categoria i hem donat molta rèplica, les sensacions són molt bones i crec que en la competició oficial donarem molt que parlar”.