IniciHandbolL’Amposta certifica el triomf a Palafrugell en els dos últims minuts

L’Amposta certifica el triomf a Palafrugell en els dos últims minuts

Nou pas endavant de l’Handbol Amposta que amb la victòria a la pista de l’Handbol Garbí de Palafrugell, continua líder en solitari de la Lliga Catalana, i està a tan sols un punt, d’assegurar-se la participació al play-off d’ascens.

L’equip ampostí amb importants baixes, va superar un altre complicat obstacle, davant un rival que sempre va creure en la victòria i va mantenir les seus opcions fins els darrers instants.

La primera part va resultar molt igualada amb alternances i mínimes avantatges i successius empats al marcador, fins que amb quatre gols consecutius, les locals van aconseguir una renda de 3 gols, coincidint a més amb l’exclusió d’Andrea Haro. Al descans es va arribar amb un inquietant (19-15), la màxima diferència de que van disposar les locals.

A la segona part el Garbí va mantenir la renda, fins que va arribar la reacció ampostina amb un parcial 0-5 per capgirar el marcador (23-24). El temps mort del tècnic local, va propiciar la millora de l’equip, i després de la màxima renda visitant (24-27), va tornar al igualtat, fins l’empat a 31 a dos minuts per als final. Els gols de Naso i Maria Ventura, van certificar la treballada victòria ampostina.

HANDBOL GARBÍ DE PALAFRUGELL, 31 (19)
CLUB HANDBOL AMPOSTA, 33 (15)

Handbol Garbí de Palafrugell: Baldeh, Anna Colomer (3), Novo (3), De la Cruz, Laura Lara, Mar Colomer, Domènech, Ariadna Lara (3), Luzuriaga (1), Morato, Garcia (2), Sala (6), Trias, Segura (2), Torres (3), Bassa (8).

Club Handbol Amposta: Laia Ferré, Haro (4), Yaiza Ferré (5), Naso (9), Núria Ventura (2), Pagà (2), Kabiesz, Filip (1), Tortajada, Maria Ventura (8), Caballé (2).

Àrbitres: Marina Millán Cazorla i Judit Castillo Martínez, van excloure a les locals Laura Lara (2) (2:59 i 15:44), Novo (2) (14:34 i 49:48) i Ariadna Lara (55:37) i a les visitants Yaiza Ferré (4:33), Haro (2) (26:27 i 33:29) i Maria Ventura (51:22). Van amonetar al tècnic ampostí Joan Curto (51:22).

Parcials: 1-2 (5′); 3-4 (10′); 8-7 (15′); 10-11 (20′); 14-12 (25′); 19-15 (descans); 21-19 (35′); 23-22 (40′); 23-26 (45′); 27-27 (50′); 29-29 (55′); 31-33 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Lliga Catalana, després de la vint-i-sisena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: