IniciHandbolL'Amposta-Lagrama dóna molta rèplica, però acaba perdent a la pista del potent...

L’Amposta-Lagrama dóna molta rèplica, però acaba perdent a la pista del potent Castelló

AMPOSTA // Les mostres d’eufòria de les jugadores del BM Castelló, eren el clar exemple de les dificultats que han tingut per poder doblegar a un conjunt ampostí, que ha oposat molta resistència i ha mantingut durant pràcticament tot el partit les opcions de puntuar, fins als darrers instants encara que finalment han acabat perdent per 22-20.

El Castelló ha començat més encertat per situar-se amb tres gols de diferència, però a partir del 4-1, la defensa ampostina 6-0, ha estat contundent, i sobretot ha neutralitzat a Noèlia López, màxima realitzadora del grup, que portava dos gols i ja no ha tornat a marcar en tot el primer temps. La igualtat s’ha mantingut amb mínims avantatges, alternances i bastants empats, perquè també el Castelló amb una defensa molt oberta 4-2 ha dificultat molt les accions atacants de l’Amposta, controlant molt a Gemma Gàlvez i Zoe Turnes.

Ha millorat en defensa l’equip ampostí, que després del temps mort de Mateu Castellà al minut 20, amb 7-6, s’ha posat per davant al marcador 8-9, en un període amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs, que ha finalitzat amb empat a 9, després que Marta Galvez, molt segura durant tot el temps, ha aturat una pena màxima a tan sols tres segons per arribar al descans.

S’ha mantingut la igualtat al segon període arribant-se amb minut 16, amb 16-15, i tot per decidir. Llavors l’equip ampostí s’ha col·lapsat en atac i les pèrdues de pilota i decisions errònies, han estat aprofitades per les locals, sobretot per l’extrem Claramonte, que ha estat determinant. Amb 20-17, Marta Gálvez ha aturat un penal que ha representat un revulsiu per a l’equip, però la reacció no ha tingut continuïtat, i el conjunt castellonenc ha pogut administrar la seua avantatge per aconseguir una treballada i complicada victòria.

Han jugat per part de l’Amposta Lagrama: Marta Gálvez i Noelia Lázaro a la porteria, Georgina Vila (4), Andrea Haro, Sara Alonso, Zoe Turnes (4), Gemma Gálvez (2), Cristina Tortajada, Paula Yélamo, Andrea Guerrero (1), Yaiza Ferré, Marina Gasca, Maria De Uriarte (5), Alexandra Sáez, Erika Graciani (4).