IniciVoleibolPrimera derrota de la temporada del Vòlei Roquetes a la seua pista

Primera derrota de la temporada del Vòlei Roquetes a la seua pista

ROQUETES // El Vòlei Roquetes que ja la passada jornada va tindre bastant alts i baixos i va patir per guanyar a la pista del CV Barberà, tampoc ha estat al seu millor nivell en aquesta jornada, i davant el líder CN Sabadell, li ha costat encaixar la primera derrota de la temporada com a local, després d’haver d’acumular 9 victòries consecutives. La clau del partit va ser el tram final del primer set, on els roquetencs no van saber certificar el triomf i després ho van acusar anímicament.

El partit ha començat molt igualat però amb mínimes avantatges visitants fins a l’empat a 13. A partir d’aquest moment molts intercanvis i empats, i millora del CV Roquetes que es col·loca amb una immillorable situació amb 23-20, provocant el temps mort de Jordi Fernández. Amb 21-24 els roquetencs desaprofiten tres pilotes per tancar el set. Amb 24-25 Agustin Rodríguez busca donar confiança i tranquil·litat als seus jugadors un pèl precipitats i nerviosos en les seues accions. En uns últims minuts agònics i de molta emoció el CN Sabadell, tanca el set amb una acció de Yani Hernández, el seu jugador més determinant, per situat el 28-30 després de 37 minuts intensos i de forta lluita.

Encara que el segon set comença bastant igualat, els jugadors locals demostren no haver-hi assimilat la dolorosa derrota del primer set, i el seu joc sense la necessària continuïtat, davant el regular i efectiu joc dels vallesans, situen un preocupant 5-11 després de sis punts seguits dels visitants. La reacció dels roquetencs no s’ha produït, tot i els canvis introduïts per Agustin Rodriguez. El CN Sabadell s’ha col·locat amb un expressiu 10-19, tancant el set amb un clar 15-25 en 22 minuts, després d’una decebedora actuació dels locals, que han disputat possiblement el seu pitjor set de la temporada.

Les indicacions d’Agustin Rodriguez per transmetre confiança als seus jugadors han tingut efecte, i els roquetencs han sortit amb més concentració i determinació en el tercer set, recuperant el seu bon nivell de joc. Des de l’inici han portat la iniciativa sense donar gaires opcions al rival, tot i que amb 9-4, Jordi Fernández ha demanat un temps mort per intentar trencar la bona dinàmica de joc local, i ha repetit amb 13-5, però els roquetencs han seguit ferms i s’han anotat amb facilitat el set per 25-16 en 22 minuts.

Semblava que la remuntada era possible com va succeir en la passada jornada, però en aquesta ocasió s’han trobat amb un líder constant, que ha recuperat la intensitat dels dos primers sets per tornar a portar en el quart la iniciativa, després d’un inici molt igualat i recolzant-se amb el saque del cadet España, que amb 5 punts consecutius ha situat un preocupant 15-20, provocant el temps mort d’Agustin Rodriguez, buscant la reacció que no s’ha produït per part dels seus jugadors, molt nerviosos i sense continuïtat en el joc. Les diferències han augmentat i un bloqueig de Yani Hernández el millor dels visitants, han representat la sentència del set per 17-25 en 24 minuts de joc, per situar el definitiu 1-3.

Victòria merescuda del CN Sabadell, que ha mostrat més regularitat i un joc consistent per part d’un equip, que compta amb una plantilla amb barreja de jugadors experimentats amb altres molt joves en edat encara cadet i juvenil, de gran projecció. Per al Vòlei Roquetes el partit representa un avis, del que es poden trobar en la fase d’ascens.

Han jugat per part del Vòlei Roquetes: Fernando, Liovi, Sebas, Jaume, Nico, Redu, Héctor, Albert, Jesús, Pau Pallarés, Aleix, Ferran, Isak, Joan Vericat.