IniciFutbol1ª CatalanaTriomf agònic de l'Ascó en els últims instants del partit

Triomf agònic de l’Ascó en els últims instants del partit

ASCÓ // Un gol de Nico Díaz pràcticament en l’últim sospir, li va proporcionar el triomf a l’Ascó per 2-1, davant un Catllar, que va resultar un rival molt complicat.
Els locals van sortir amb molta determinació, portant la iniciativa i crear algunes situacions propicies per marcar. Van aconseguir l’objectiu al minut 10, amb el gol de Joel Marigot.

El conjunt asconenc segueix buscant el segon gol, però el Catllar que es defensa amb ordre, dóna dos bons ensurts a la defensa local. Al descans s’arriba amb la mínima avantatge riberenca. Al segon temps segueix el domini local, però sense la necessària punteria davant la porteria rival. Al minut 61, es complica més el partit per l’Ascó amb el gol de l’empat marcat per Palau. L’Ascó v a reaccionar i el premi a la seua insistència va arribar al minut 86 amb el gol de Nico Diaz.

Han jugat per part de l’Ascó: Sergi Fuertes, Éric Roda (Ivan Martinez, 55), Jorge Granados, Xavi Jaime, Nico Diaz, Pol Benito, Joel Marigot, Humbert Mallafré, Ion Perelló (Ñoño, 78), Quim Cardona (Ferran Messeguer, 55), Joan Montserrat (Ricky, 71).