IniciHandbolL'Amposta-Lagrama no passa de l'empat davant el BM Benidorm (24-24)

L’Amposta-Lagrama no passa de l’empat davant el BM Benidorm (24-24)

El CH Amposta continua sense poder estrenar el caseller de victòries a la Divisió d’Honor de Plata, i el segon partit disputat al seu pavelló va finalitzar amb un nou empat, en aquesta ocasió davant el Servigroup BM Benidorm, que suma el seu primer punt d’aquesta temporada.

L’equip ampostí continua sense la necessària regularitat, i amb problemes per superar la porteria contrària, tot i que a la primera part la seua bona defensa li va permetre portar la iniciativa en el joc en moltes fases, encara que al descans es va arribar amb empat a 12, després d’un preocupant col·lapse ofensiu en els últims quinze minuts, en els que tan sols van poder marcar tres gols.

La situació encara es va complicar més a la segona part. L’equip ampostí seguia sense resoldre els problemes ofensius i només Gemma Gàlvez semblava amb claredat en atac.

Per la seua banda l’argentina Freiler, màxima realitzadora del grup C, va mantenir la seua mitjana d’11 gols per partit. L’equip ampostí va anar sempre a remolc del seu rival en el marcador, fins a la darrera fase quan va situar l’empat a 22. Es van produir dos avantatges visitants i dos empats, i les visitants amb inferioritat numèrica per l’exclusió de Miriam Álvarez, no van aconseguir marcar. A 30 segons per al final i després de la sortida d’un temps mort, Turnes va disposar d’un últim llançament sense poder superar a la portera rival.

CH AMPOSTA LAGRAMA, 24
SERVOGROUP BM BENIDORM, 24

CH Amposta-Lagrama: Ailin Lopez, Marta Gàlvez i Piñol, Lluna González Bertomeu, Alonso, Gemma Gàlvez (9), Turnes (2), Yélamo (1), Maite Rodríguez (1), Pagà (1), Guerrero (5), Sáaez, Viñas (2), Laia Hernández (3).

Serviogroup BM Benidorm: Carmen Martin i Fuentes, Bonache, Gutierrez, Carla Pérez, Estevez (2),Torà (2), Tellez, Van Ackere (3), Pomares (2), Susana Martinez (3), Frelier (11), Miriam Àlvarez (1), Ciungu.

Àrbitres: Pau Garcia Roy i Miquel Montaner del Comité de Catalunya. Van excloure a les locals, Lluna González, Turnes i Pagà, i per part visitant a Pomares (2), Susana Martínez i Miriam Álvarez.

Parcials: 1-3, 3-6, 6-5, 9-6, 9-8, 12-12, descans, 12-13, 15-17, 17-18, 20-21, 21-22, 24-24 final.