IniciFutbol salaL'Amposta no pot mantenir l'avantatge del 0-2 en un partit davant un...

L’Amposta no pot mantenir l’avantatge del 0-2 en un partit davant un rival directe

Semblaven ficar-se-li les coses de cara quan als cinc minuts de la represa Paula Curto, que havia avançat a les ampostines al marcador als dotze minuts de joc, feia el segon gol en culminar un contracop. Un partit en el qual les visitants recuperaven després de la lesió que va patir durant la pretemporada, a la capitana Laura Roso, que acabaria expulsada quan faltaven cinc minuts per al final del partit quan veia la targeta roja directa.

A partir del segon gol només va existir un equip sobre la pista i en comptes d’enfonsar-se van treure caràcter i van remuntar el partit amb tres gols en tres minuts de diferència. Llavors l’intent d’arriscar de les jugadores de Sergi Magriñà ficant-se de cinc, el van neutralitzar ràpidament les locals quan robaven una pilota que els permetia fer el quart en un error infantil de la rereguarda ebrenca. Amb l’expulsió de Laura, arribava el cinquè quan restaven cinc minuts per al final, arribant el sisè i definitiu pràcticament en la darrera acció del partit.

Ocasió perduda per a l’Amposta davant un equip que arribava a n’aquest partit sense haver puntuat, igual que les de la capital del Montsià que ara es queden últimes del grup de divisió d’honor emparellades amb 0 punts amb el Molins 99.

Sala de premsa:

Ha estat una derrota excessivament voluminosa i crec que ha estat immerescuda” ens reconeixia el tècnic ampostí Sergi Magriñà que apuntava que l’expulsió “rigorosa de Laura ens ha pesat massa i ho hem acabat pagant car” ens deia Magriñà que reconeixia que l’equip havia estat “molt bé durant la primera meitat en la qual marxàvem als vestidors amb un avantatge de 0-1, que a l’inici de la represa ampliàvem amb el segon gol després de robar la pilota i Paula Curto feia el segon gol en el seu compte particular. El fet de recuperar a Laura Roso ens ha donat seguretat en el joc a més de Paula Curto i Lídia que ja semblen recuperades i agafant el seu nivell de joc poc a poc. Però en compte d’abaixar els braços les locals, el Vilatorrada es creixia i en qüestió de tres minuts ens aixecaven el partit quan nosaltres havíem tret la portera-jugadora amb el 3-2 al marcador. En un error defensiu hem encaixat el quart que ja ens ha enfonsat i arran de l’expulsió de Laura i el 5-2 el partit ja quedava vist per sentència” resumia l’entrenador de les Montsià.

La propera jornada:

Difícil compromís el que afrontaran en la següent jornada a casa davant el segon classificat de la lliga, un Sant Andreu-les Glòries que suma els partits per victòries en aquest inici de temporada i resta emparellat a punts amb el líder el Morell. Serà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre al pavelló municipal ampostí.