IniciPoliesportiuJudoSoraia Guzmán medalla de bronze al Campionat de Catalunya infantil de judo

Soraia Guzmán medalla de bronze al Campionat de Catalunya infantil de judo

Soraia Guzmán va protagonitzar l’actuació més destacada del Nucli de Tecnificació Priorat Terres de l’Ebre aconseguint la medalla de bronze compartida amb Julieta Godoy del Club Judo Els Monjos en la categoria de +63 quilos. La medalla d’or va ser per a Ariadna Garrido del Judo Barberà i la plata per a Ksenja Milosevic del Judo Mataró.

Van finalitzar en quinta posició, Claudi Martí en -48 quilos i Roger Puertas en -46, perdent en la final per obtenir el bronze. Adrià Roche, en -60 quilos, va perdre el seu combat i va anar a la repesca, sense poder classificar-se, mentre Hèctor Jasanada, en -60, va perdre el seu combat i no va tenir opció de repesca.

La competició es va disputar el passat cap de setmana al pavelló de la Llars Mundet de Barcelona.