IniciFutbolL'ampostí Arnau Solà disputa els seus primers minuts amb la camiseta de...

L’ampostí Arnau Solà disputa els seus primers minuts amb la camiseta de la UD Almeria

L’ampostí Arnau Solà ha debutat ja amb la UD Almeria, en els primers partits amistosos que disputa el conjunt andalús dirigit per Rubi, per preparar el seu retorn a la Primera Divisió.

En la primera setmana de pretemporada, l’Almeria va disputar un partit d’entrenament amb el Vélez CF de la Segona RFEF, al que va supera per 1-0, en un duel que hagués pogut acabar amb golejada, per les ocasions creades pel conjunt almerienc. Rubi va utilizar 28 futbolistes, que van disputar cadascun aproximadament una mitja hora de joc.

El segon partit del conjunt roig-i-blanc ja va coincidir en la concentració de Montecastillo, superant per 1-0 al Córdoba amb un gol de Curro, disposant d’ocasons per haver obtingut una victòria més clara. El jugador ampostí va entrar al minut 60, en substitució del lateral Akieme, jugador que tambè havia estat al FC Barcelona B.

En el tercer partit amistós la UE Almeria va superar per 2-3 al CD San Fernando, en un partit on el tècnic Rubi, va donar descans a alguns dels components de la plantilla, inclós Arnau Solà.