IniciFutbol salaL'ampostí Joan Solà impartix una classe de tecnificació a sis àrbitres de...

L’ampostí Joan Solà impartix una classe de tecnificació a sis àrbitres de l’escola de futbol sala

Sis àrbitres de l’Escola de Nadal 2022 van dur a terme una Jornada de Tecnificació a Vila-Seca suposant la 16a Jornada de Tecnificació de la temporada.

Formació arreu del territori

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de l’FCF continua amb la formació i aprenentatge amb els col·legiats de futbol sala arreu del territori català. I és que el dijous 6 d’abril el CTAFS va dur a terme la 16a Jornada de Tecnificació de la temporada, la 3a a la delegació de Tarragona, enfocada a un total de 6 àrbitres de l’Escola de Nadal 2022. L’activitat es va dur a terme al Pavelló La Pineda de Vila-Seca enmig d’un torneig benèfic, en categoria Juvenil, organitzat pel Club Futbol Sala Vila-Seca.

En total, van assistir sis àrbitres de l’Escola de Nadal 2022: Sergi Ruzafa, Pol Montserrat, Enric Fuguet, David Ramos, Cristina Galdaba i Martí Saladié, en una activitat dirigida pels informadors arbitrals i àrbitres de nacional, l’ampostí Joan Solà (àrbitre de 2a B) i Jordi Carol (àrbitre de 3a divisió). Aprofitant la disputa dels partits, els àrbitres van practicar xiulant partits i situacions de joc reals sota la supervisió dels informadors federatius.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 68

Últimes notícies